YKS'ye 1 ay kala ne yapılmalı?

sonyksbukucu40

Picopat
Arkadaşlar sınava 1 ay kaldı. Ne yapmalıyım? Hedefim AÖF web tasarımı ve kodlama. 20 yaşındayım, 2. mezun senem. DGS ile müh düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sınava 1 ay kaldı. Ne yapmalıyım? Hedefim AÖF web tasarımı ve kodlama. 20 yaşındayım, 2. mezun senem. DGS ile müh düşünüyorum.
2 yıllık önlisans okur ordan mühendisliğe geçiş yaparım mantığını yapma. Aynı hatayı ben yaptım hatta senin yaşında yaptım hayatımın hatası oldu. KYK da kafamı duvarlara çok vurdum :D
Git YKS ye tekrar hazırlan direkt mühendislik kazan. DGS ile gidersen en az 2 senen daha boşa gidiyor. Ki o da en iyi ihtimalle.
Onun yerine 1 seneni ver YKS ye düzgün çalış. Askerlik sorunu yoksa dediğimi yap.

Askerlik sorunu varsa da tavsiyem aöfe gir dümenden bir bölüme, o bölümü okuma YKS ye hazırlan. Tekrar sınava girip mühendislik oku. OBP kırılır diye düşünme dereceye oynamıyorsan OBP önemli değil sandığın kadar.

Amaç mühendislik okumak ise dediklerim geçerli tabii.

Hocam okudum ama ben liseden EA çıkışlıyım sayısal çıkışlı değilim.
Fark etmez ki agam. 1 senede sıfır dahi olsan çok rahat kazanırsın. Askerlik sorununuz da bulunmamaktaymış @Rsmefaw ' ın dediğine göre.

Ayrıca benzer bir konuda @derstein 'in dediğine göre :
Lise sonrası 21 yaş sonuna kadar, bu da 3 sene yapar, ancak güncel 22 yaş sonu gözüküyor, uzatılmış.

1747041851499.png

tecil hakkınız mevcut.

Fark etmez ki agam. 1 senede sıfır dahi olsan çok rahat kazanırsın. Askerlik sorununuz da bulunmamaktaymış @Rsmefaw'ın dediğine göre.

Ayrıca benzer bir konuda @derstein'in dediğine göre:
Lise sonrası 21 yaş sonuna kadar, bu da 3 sene yapar, ancak güncel 22 yaş sonu gözüküyor, uzatılmış.

1747041851499.png

Tecil hakkınız mevcut.

Hocam ama askerlik 1 yıl 1 ay sonra doluyor olarak gözüküyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı