YKS'ye çalışamıyorum

Şu an düzenli oturup çalışan rahat güzel bir yer kazanır. Sürem yok diye diye erteliyorsunuz tahminimce.

Hocam çok erken uykum geliyor onun için çözümünüz veya öneriniz var mıdır?

Hocam çok erken uykum geliyor onun için çözümünüz veya öneriniz var mıdır?

Yap sert bir kahve o seni bir müddet ayakta tutar vücut bir müddet sonra zaten geç yatıp erken kalkmaya alışıyor üstelik sen mezuna kaldım dedin bizim bir de günümüzün neredeyse tamamı okulda geçiyor bu konuda bütün gün senin bizden çok daha avantajlısın.

Bu kadar temel eksikle çooook fazla çalışman gerekecek bunu da bir yandan okurken yapman işi daha da zorlaştıracak. Gerekirse 1 yıl daha mezuna kal düzgün oturt temelini. 4 yıllık bilgisayar mühendisliği mezunları bile iş bulamıyor artık.

Antrenmanlar matemetik al toplama ve bölme ile başlıyor. Sen çalışmaya başla 2 yıllık okumanı önermem. Yani tavsiyem plan yap günlük 2 3 saatmi çalışacaksınmı planını yap. Videolar izle vs. kendini sıkma.

Hocam dershane çok vakit alıyor. 15:00 da çıkıyorum.

Hocam ailem ilçede yaşıyor, ilçede dershane yok diye bu sene verdi beni ve son bir şansım olduğunu söylediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…