YKS'ye çalışamıyorum

Hocam bölme işlemi bilmiyorum, toplum içinde onu nasıl çalışayım?

Hocam 2 yıllık okuyup kendimi geliştireceğim zaten ipin ucu gelse şu an sadece sürem kısıtlı olduğu için AYT üzerinden yapamam.
Şu an düzenli oturup çalışan rahat güzel bir yer kazanır. Sürem yok diye diye erteliyorsunuz tahminimce.

Öncelikle benim tercihim.
1-bir plan oluştur.
2-plandan dönmeyeceğin konusunda kendin ile anlaş.
3-haftanın belirli günleri sözel belirli günleri sayısal olarak ayarla.
4-en kötü olduğun dersleri en yoğun derslerin yap.
5-telefonunda seni kötü etkileyen uygulama varsa sil.
6-gece çalışmayı dene.
7-B12 ilaçları almayı dene (dikkat dağınıklığı için)
8-düzenli yat kalk.
9-ders çalışırken telefonu olabildiğince uzağa koy.
10-kendini 165 gün var diye korkutma başarabilirsin.

Hocam çok erken uykum geliyor onun için çözümünüz veya öneriniz var mıdır?

Hocam çok erken uykum geliyor onun için çözümünüz veya öneriniz var mıdır?

Yap sert bir kahve o seni bir müddet ayakta tutar vücut bir müddet sonra zaten geç yatıp erken kalkmaya alışıyor üstelik sen mezuna kaldım dedin bizim bir de günümüzün neredeyse tamamı okulda geçiyor bu konuda bütün gün senin bizden çok daha avantajlısın.

Hocam bölme işlemi bilmiyorum, toplum içinde onu nasıl çalışayım?

Hocam 2 yıllık okuyup kendimi geliştireceğim zaten ipin ucu gelse şu an sadece sürem kısıtlı olduğu için AYT üzerinden yapamam.

Bu kadar temel eksikle çooook fazla çalışman gerekecek bunu da bir yandan okurken yapman işi daha da zorlaştıracak. Gerekirse 1 yıl daha mezuna kal düzgün oturt temelini. 4 yıllık bilgisayar mühendisliği mezunları bile iş bulamıyor artık.

Antrenmanlar matemetik al toplama ve bölme ile başlıyor. Sen çalışmaya başla 2 yıllık okumanı önermem. Yani tavsiyem plan yap günlük 2 3 saatmi çalışacaksınmı planını yap. Videolar izle vs. kendini sıkma.

Yap sert bir kahve o seni bir müddet ayakta tutar vücut bir müddet sonra zaten geç yatıp erken kalkmaya alışıyor üstelik sen mezuna kaldım dedin bizim bir de günümüzün neredeyse tamamı okulda geçiyor bu konuda bütün gün senin bizden çok daha avantajlısın.

Hocam dershane çok vakit alıyor. 15:00 da çıkıyorum.

Bu kadar temel eksikle çooook fazla çalışman gerekecek bunu da bir yandan okurken yapman işi daha da zorlaştıracak. Gerekirse 1 yıl daha mezuna kal düzgün oturt temelini. 4 yıllık bilgisayar mühendisliği mezunları bile iş bulamıyor artık.
Hocam ailem ilçede yaşıyor, ilçede dershane yok diye bu sene verdi beni ve son bir şansım olduğunu söylediler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı