zerotohero
Picopat
ben de gelebilirim hocam.Ben de aynı durumdayım , aranıza katılmak isterim.
Tabii. Ekip olacağız gibi.![]()
ben de gelebilirim hocam.Ben de aynı durumdayım , aranıza katılmak isterim.
Tabii. Ekip olacağız gibi.![]()
Evet, bir kişi daha eklendi.ben de gelebilirim hocam.
Hocam 10 gün içerisinde bir şeyler olmayacağını gördüm. TYT-AYT giriyorum. Şimdiye kadar sadece bir kere AYT sınavı oldum. AYT neredeyse hiç çalışmadım bile. Ben de saldım. Sınavdan sonra daha düzenli çalışacağım.Konu 13 sayfa olmuş, açalı da yaklaşık 10 gün olmuş. Bu 10 günlük süreç içerisinde ne yaptın? @Let it happen. Umarım vaktini israf etmemişsindir.
Bilgisayar mühendisliği.
Tatil gibi değil de o süreç içinde kendime güzel bir hedef belirleyeceğim. Sonrasında artık sınav bitene kadar hiç düşünmeyeceğim.@Let it happen YKS sınavından çıktıktan sonraki 1 hafta kendine tatil ver. Sonraki pazartesi çalışmaya başla doğrudan. Beklemenin de çok bir mantığı açıkçası yok.
Nasıl bir seçim?@Let it happen Ben sana direkt problemini söyleyeyim. Korkuyorsun. İnsanlar seçim yapmak zorunda kaldıkları zaman genellikle seçim yapmadan heykel gibi beklerler. Tıpkı senin yaptığın gibi. Çünkü seçimlerin sonucu acı verici olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.