Arkadaşlar ben 2 ay sonra 12. sınıf olacağım. 9 ve 10. sınıf adeta yan gel yat Osman iki dönüm bostan geçti. 11 de biraz çalıştım yine. Şimdi yazın çalışıyorum günde 2 saat falan (1 haftaya 4, 5 saat olacak). Şimdi bu saatten sonra asılsam EA 10k/5k yapılır mı? Yoksa imkansız gibi bir şey mi? TYT de dil bilgim hafif kötü, matematik olarak önemli konularım iyi diğerleri kötü, sos iyi, FKB vasatın üstü. Eğer devam edeceksem yazın ne çalışayım?
Bunu kim söylemişse şehir efsanesi haline getirmiş. Ne yazık ki verimli çalışmak yetmiyor. Çok da çalışmak zorunda.Hiç geç değil sadece çok çalışma verimli çalış.
Bunu kim söylemişse şehir efsanesi haline getirmiş. Ne yazık ki verimli çalışmak yetmiyor. Çok da çalışmak zorunda.
Bunu kim söylemişse şehir efsanesi haline getirmiş. Ne yazık ki verimli çalışmak yetmiyor. Çok da çalışmak zorunda.
Çok çalışmaktan kasıt ne olduğuna göre değişir 5 6 saat mesela çok değil ama güzel değerlendirilirse yeterli.
Verimli çalışmak zaten zorunluluk. Öğrenci kalitesi gün geçtikçe daha da artıyor. Erişilebilir kaynaklar da artıyor. Bu sebeple birinin bir tık öne geçmesi için daha fazla çaba göstermesi gerekiyor. Mevcut sistemde durum bu şekilde ve her geçen yıl daha da kötüleşecek.Bir çukura istediğin kadar kürekle toprak at ıskaladıktan sonra o çukur dolmaz. Verimli, planlı ve disiplinli çalışmak çok çalışmaktan her zaman daha iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.