Kendine göre hazırlayabilirsin onu. Örneğin, benim tavsiyem Türkçe ve matematiği programına her gün ekle. O iki dersten büyük bir eksikliğin var çünkü. Eksik olduğun yerleri programa yayabilirsin.
Hocam nasıl program?
Öneriniz var mı?
(Programı ben yaptım)
Birde hocam ben mühendislik istiyorum Ayt de sadece sayısal yapacağım değil mi? Eğer öyleyse Ayt de konular biraz daha az olur ve konular erken biter böylece son aylar full test çözer son haftalarda da son bi genel tekrar yaparım.
Anlıyorum da ortalama bir öğrenci zaten TYT Sosyal dersinden 10 net arası yapıyor. Programından TYT Sosyal kısmını çıkarıp onun yerine bir iki problem daha fazla çöz.
Anlıyorum da ortalama bir öğrenci zaten TYT Sosyal dersinden 10 net arası yapıyor. Programından TYT Sosyal kısmını çıkarıp onun yerine bir iki problem daha fazla çöz.
Hocam ben de 345'in temel kavramlar ÖSYM tadında soruların son sayfalarında zorlanıyorum hatta son testinden sadece 1 soru yaptım orijinal sorulardan hiç yapamadım normal midir?
@Ester Hirsch Matematik 3-5 soruyla olabilecek bir ders değil zaten. Çözdükçe öğrenilir Matematik ve çözdükçe de kendine bir şeyler katıyorsan zararda değilsin.