Selamlar, öncelikle kredi hesaplama işini yapmanız çok zor ama tahmin edebiliriz. Ben 11 sınıf 2. döneminde geçtim yani geçen sene. Ve 9-10-11 sınıf OBP toplamı 84 dü. Açık liseye geçtiğimde 158 kredi verdi. Oradan hesaplayabilirsiniz. Ve açık lisede sınavlar örgün eğitime göre kat kat daha kolay oluyor çünkü bu sınavlara 30-40 yaşında insanlarda giriyor, sınav günü rast gelebilirsiniz. Kesinlikle geçin derim. Mart sınavında mezun olabilirsiniz, olmadı en kötü Temmuz sınavında mezun olursunuz. Yani 2 hatta ek sınavı sayarsak 3 şansınız var. Yani mezun olmanıza kesin gözüyle bakabiliriz.
Açık liseye geçtiğinizde herhangi bir hocanız olmayacak, eğer dershaneye vs. gitmezseniz tabii. Bu sizin icin iyi de olabilir kötü de olabilir. Benim için iyi olmuştu, tek basima daha rahat çalışabiliyorum. Ve hoca kısmını YouTube'dan halledebiliyordum. Ha, tembellik etmezseniz kesinlikle geçin derim.
Sormak istediğiniz herhangi bir soru varsa sormaktan çekinmeyin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.