YKS'ye girecek arkadaşlara başarılar dilerim, inşallah herkes istediği puanı ve sıralamayı yapar. Bir de bir şey merak ediyorum. YKS sınavına girerken neler hissediyorsunuz veya düşünüyorsunuz? Heyecan veya kaygı oluyor mu?
Heyecanı yiyin. Akşam : "Ya acaba yarın ne sorarlar, ya yapamazsam" diye düşünmeyeceksiniz. Daha karşınıza çıkmamış şeyi düşünürseniz ertesi güne bitkin başlarsınız. Sakin kalın, çalıştıysanız mutlaka bir şeyler olacaktır.
Senin gibileri temizlemek görevimdir. Düzgün bir eğitim ile işinde en iyi olup temiz ahlaklı saygılı olursa alacağı maaş düzgün olur. Ama dandikse olmaz. Orhangazi Lisesi ile Kabataş aynı değil. Devlet örnekleri bunlar ODTÜ ile bilmem ne aynı değil. Neden olmasın insanlığa yararlı bir şeyde düzgün işte alacağı maaş yüksekte olabilir. (İlk cümleyi çok dikkata alma) Çalıştığı yerede bağlı.
İlk birkaç soruyu muhtemelen anlayamayacağız. Stres yapmadan diğer sorulara odaklanmaya çalışmak gerek. Zaten birkaç soru sonra ciddi bir sınavda olduğunu bile unutuyor insan.
Senin gibileri temizlemek görevimdir. Düzgün bir eğitim ile işinde en iyi olup temiz ahlaklı saygılı olursa alacağı maaş düzgün olur. Ama dandikse olmaz. Orhangazi Lisesi ile Kabataş aynı değil. Devlet örnekleri bunlar ODTÜ ile bilmem ne aynı değil. Neden olmasın insanlığa yararlı bir şeyde düzgün işte alacağı maaş yüksekte olabilir. (İlk cümleyi çok dikkata alma)