Selam, ben YKS sınavına çalışıyorum ve dershaneye gidiyorum. Gittiğim dershanede öyle kötü bir yer değil. Sizce hocalarla aynı anda mı konuları götürmeliyim yoksa başka şekilde mi ilerlemeliyim?
Dershanenin ortamına ve hocalarına bağlı. Mezuna bırakmış biri olarak yazıyorum. Geçen yıl gittiğim kurum bizi hiçbir şekilde sallamıyordu. Mecburen kendimiz devam ediyorduk. Fakat bu yıl gittiğim kurumda gerek hocalar gerek rehberlik çok ilgili ve ders işleyişleri gayet iyi. Ondan dolayı bu yıl dershaneyle aynı tempoda devam ediyorum.
Kısacası dediğim gibi gittiğim yere ve senin oradan aldığın verime göre değişir.
Gittiğim yer iyi bir yer.
Tamam gittiğin yer iyi bir yer olabilir. Önemli olan senin oradan verim alıp alamaman. İsrerde hocalar süper olsun sen o hocalardan anlamıyorsan verim alamıyorsan bir anlamı yok. Önce bir onun değerlendirmesini yap ondan sonra ya hocalarla beraber ilerlersin ya da kendin ilerlersin. Tamamen sende biten bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.