YKS'ye nasıl çalışılmalı?

tuba193

Centipat
Daha fazla  
Hedefim 70k ile 120k arasi. Matematiğim berbat AYT matım hiç yok polinom, fonksiyon, parabol vs hariç digerlerini hiç gormedim. TYT de netlerim: Türkçe = 30, 33 arası. Sosyal = 15, 16 civari. Mat= 7,8 o da süreden dolayı yapabileceklerimi de yapamıyorum süreyi yetiştiremiyorum. Fenim de hiç yok sıfır. Fenden 6,7 net kazanmak istiyorum. AYT de ise netlerim şöyle: Edebiyat = 16,17. sosyal = 7, 8(henüz tam AYT denemesi çözemedim.) Mat ise 4,5 civari. Ben şimdi bu kalan sürede sıralama 100K yapabilir miyim günde dershane harici minimum 5,6 saat çalışma ile ( genellikle 7 saati buluyor minimum) tavsiyeleriniz nelerdir? Bu kalan sürede yapabilir miyim? O kadar korkuyorum ki yapamamaktan.

Test çöz internetten, boşa kitaba para verme yapabiliyorsan hoca tut olmadı internetten tut dene işte bir şeyler

Sayısaliniz kötü çok daha fazla test ve problem çözmelisiniz. Ve süre tutarak çözün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…