YKS'ye nasıl çalışilmali?

yks2025n

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bildiğiniz üzere 71 gün civarı kaldı ve ben sıfırım hiçbir şey yapamadım bu konuda en azından TYT ve AYT de bu son 70 günde basit sıfırdan hemen çözmeye başlaya bileceğim konular nelerdir? Siz ne tavsiye edersiniz nasıl bir program izlemeliyim? Hayatımda hiç sınava çalışmadım program yapmaktan da anlamıyorum hangi kaynakları önerirsiniz? Kimleri izlemeliyim nasıl bir program önerirsiniz en azından ortalama ve sıralama düzeltmeye çalışayım yoksa üniversiteye hayatımda hiç gidemeyebilirim.
Şimdiden herkesten teşekkür ederim yardımınız için Allah razı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam olmadı zaten öyle yapacağım ama en azından TYT'de 260 puan yapmalıyım bu saatten sonra 2 yıllık aşçılık filan gelmez mi?
@paricfy

Ne hedefliyorsun ve bu sürede hangi bölüm veya hangi üniversite için hazırlanmak istiyorsun ?
Hocam inanın dün geceden beri uyku girmedi gözüme yani ne istediğimi de bilmiyorum ama en azından yine de eli yüzü düzgün bi 2 yıllık yada olabilirse 4 yıllık yazmak istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum.

Açık konuşmak gerekirse bu saatten sonra AYT çok zor imkansız denilebilir fakat TYT'den şimdi başlarsan bir şeyler yapabilirsin matematiği yetiştirmen çok zor fakat öyle fazla bir isteğin yoksa üniversite de fen veyahut sosyal çalışabilirsin en azından dersen ki bunlara da ayıracak zamanım yok bazı derslerden hocalar garanti konular kampı çıkarıyor net çıkarabilecek konuları anlatıyor onları izleyebilirsin hoca seç kendine ona göre hocanın çıkardığı kaynağı alıp bitirirsin sonra da tekrar için fense fen branş sosyalse sosyal branş çözersin hafta da 1 de genel deneme çözersen halledilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı