YKS'ye nasıl çalışilmali?

Notlarımı aldım hocam düzenleyip burayada atayım sizlerde bir daha gözden geçirirsiniz eksik gedik varsa ona göre tekrardan bir program çıkarırız ve işin ciddiyetine vardım hocam günde 10 saat dayansamda dayanamasamda yapacak bir şeyim yok kaybedecek bir şey de kalmadı artık full Force.

Sen günlük 10 saat civarı çalış daha iyisi olur kötü düşüncelerden uzaklaş.

Bir de son olarak ilyas güneş mi bıyıklı mat mı takip edeyim üstlerde bir de bıyıklı mat adı verilmiş hocam.

Hocam zaten konuları bitir tekrar et dil bilgisi öğren sosyal biraz bilgin olsun matematik yüzeysel öğren soruları çöz otomatik zaten 60 nete atlarsin 3-5 fen çözersen basit yani.

Matematik sıkıntı benim için ilk 12 konuyu biliyorum problemleri de hallettim sayılır fonksiyon ve geometriye hiç bakmadım ama mat netim 3-5 civarı yine de ve çok az bir net bilmiyorum sorular mı çok zor yoksa ben mi yapamıyorum.

Hocam başka şansım şu an için yok yapamazsam bile zorlamam şart yoksa hayatımın geri kalanında yapacağım bir iş yok akraba yok torpil yok şu an tek seçenek 70 günde olsa çalışmak daha sonra tekrar mezuna kalırsam o daha sonranın konusu en azından aileme konuyu açacağım danışacağım ama şu an elde bu var.

Emin ol bende öyleyim benim de son şansım senin gene mezuna kalma durumun var benim yok umarım kazanıp gideriz bu sene yoksa işimiz çok zor.

Matematik sıkıntı benim için ilk 12 konuyu biliyorum problemleri de hallettim sayılır fonksiyon ve geometriye hiç bakmadım ama mat netim 3-5 civarı yine de ve çok az bir net bilmiyorum sorular mı çok zor yoksa ben mi yapamıyorum.

Emin ol bende öyleyim benim de son şansım senin gene mezuna kalma durumun var benim yok umarım kazanıp gideriz bu sene yoksa işimiz çok zor.

İnşallah kardeş sen gine çalışmışsın ben sıfırım sen ne zaman başladın?

İnşallah kardeş sen gine çalışmışsın ben sıfırım sen ne zaman başladın?

Ocak gibi başlamıştım ama nedense artmıyor TYT netlerim seni streslendirmek gibi olmasın ama ayrıca sadece TYT'ye gireceğim biraz da o yüzden boşlamıştım ama şimdi devam ediyorum elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım başka çarem yok aslında baktığın zaman aşırı zor bir sınav değil ama kolay olduğu da söylenemez tabii neyse biraz uzun oldu kusura bakmayın umarım kazanıp gidebiliriz bu sene.

Hocalarım programımı yaptım sorularım ise şunlar.
1-TYT mat sadece ilk 12 konu mu yapmalıyım.
2-bıyıklı mı yoksa ilyas hoca 73 video mı?
3-AYT mat da dediklerinizden yola çıkarak sadece diziler, fonksiyon ve eşitsizlik bakacağım.
4-AYT tarih mi çalışmalıyım yoksa TYT mi yoksa her ikisi birden mi?
5-kadir hocadan 43 günde TYT Türkçe mi yoksa 33 günde AYT edebiyat mı?
6-12 günde AYT coğrafya mı yoksa 13 günde TYT mi?
7-tek videoluk fizik kimya biyoloji özet izleyeceğim bu 3 dersi TYT mi AYT olarak mı izlemeleyim.

Yoksa TYT AYT hepsini kaydedip EA tüm derslerin TYT ve AYT kamplarına girmeli miyim TYT AYT ayırt etmeden.

Eksik yanlış gedik varsa lütfen söyleyin buradaki mesajlardan yola çıkarak yaptım kesin bir program değil anlayacağınız o yüzden sizden onay ve görüş almak istiyorum.

biliyorum çok taş kafa sorular ama inanın sıkıntı stres ve hiçbir şey bilmediğimden kusura bakmayın tekrar tekrar özür diliyorum herkesten.

@cwrensuney @jurzen @paricfy @217854
@880231

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-09 170733.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-09 170733.png
    741,3 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Hocalarım programımı yaptım sorularım ise şunlar.
1-TYT mat sadece ilk 12 konu mu yapmalıyım.
2-bıyıklı mı yoksa ilyas hoca 73 video mı?
3-AYT mat da dediklerinizden yola çıkarak sadece diziler, fonksiyon ve eşitsizlik bakacağım.
4-AYT tarih mi çalışmalıyım yoksa TYT mi yoksa her ikisi birden mi?
5-kadir hocadan 43 günde TYT Türkçe mi yoksa 33 günde AYT edebiyat mı?
6-12 günde AYT coğrafya mı yoksa 13 günde TYT mi?
7-tek videoluk fizik kimya biyoloji özet izleyeceğim bu 3 dersi TYT mi AYT olarak mı izlemeleyim.

Yoksa TYT AYT hepsini kaydedip EA tüm derslerin TYT ve AYT kamplarına girmeli miyim TYT AYT ayırt etmeden.

Eksik yanlış gedik varsa lütfen söyleyin buradaki mesajlardan yola çıkarak yaptım kesin bir program değil anlayacağınız o yüzden sizden onay ve görüş almak istiyorum.

Biliyorum çok taş kafa sorular ama inanın sıkıntı stres ve hiçbir şey bilmediğimden kusura bakmayın tekrar tekrar özür diliyorum herkesten.

@cwrensuney @jurzen @paricfy @217854
@880231

1- TYT matın yetiştirebilirsen hepsini çalış yetiştiremeyeceğini düşünüyorsan pkob çalışma.
2- ikisinin de birkaç tane videosunu izle hangisi hoşuna giderse ondan devam et ben ilyas güneşi seviyorum bıyıklı hiç izlemedim.
3- lti artık yetişmez o yüzden konu eleyerek ilerle AYT matta.
4- sayısalsan niye AYT tarih çalışıyorsun onu anlayamadım tabii ki TYT tarih çalış.
5- rüştü hocanın dil bilgisi kampı da güzel ama kadir hocada izleyebilirsin.
6- tarih ile aynı şekilde sayısalsan TYT çalış.
7- AYT fen bu saatten sonra zor belki kimya yetişebilir ama fizik ve biyoloji sanmıyorum o yüzden TYT feni hallet 3 haftada biter.

Genel olarak AYT sayısal komple çok zor yetişmesi boşa ümit vadetmek istemiyorum o yüzden planladıgın bölüm sayısal ise TYT'yi bitir AYT de ise konu ele (eğer belli bir seviyede olsan TYT'den full genel deneme AYT'den ise konu çöz derdim ama 0'ım demişsin o yüzden TYT'den kurtarmak daha mantıklı olur) eğer ezber yapabilirsen eşit ağırlık seç ama bu istedigin bölüme bağlı. Program içinde diğer arkadaşın konusuna yazdığımı okuyup kendine göre derleyebilirsin. Mesajların tamamını okuyamadım ama diğer arkadaşlarda güzel tavsiyeler vermiştir eminim ki güzel bir program ile TYT'yi yetiştirebilirsin AYT'de ise konu eleyerek gidebilirsin diziler logaritma eşitsizlik gibi konulara çalışabilirsin.

1- TYT matın yetiştirebilirsen hepsini çalış yetiştiremeyeceğini düşünüyorsan pkob çalışma.
2- ikisinin de birkaç tane videosunu izle hangisi hoşuna giderse ondan devam et ben ilyas güneşi seviyorum bıyıklı hiç izlemedim.
3- lti artık yetişmez o yüzden konu eleyerek ilerle AYT matta.
4- sayısalsan niye AYT tarih çalışıyorsun onu anlayamadım tabii ki TYT tarih çalış.
5- rüştü hocanın dil bilgisi kampı da güzel ama kadir hocada izleyebilirsin.
6- tarih ile aynı şekilde sayısalsan TYT çalış.
7- AYT fen bu saatten sonra zor belki kimya yetişebilir ama fizik ve biyoloji sanmıyorum o yüzden TYT feni hallet 3 haftada biter.

Genel olarak AYT sayısal komple çok zor yetişmesi boşa ümit vadetmek istemiyorum o yüzden planladıgın bölüm sayısal ise TYT'yi bitir AYT de ise konu ele (eğer belli bir seviyede olsan TYT'den full genel deneme AYT'den ise konu çöz derdim ama 0'ım demişsin o yüzden TYT'den kurtarmak daha mantıklı olur) eğer ezber yapabilirsen eşit ağırlık seç ama bu istedigin bölüme bağlı. Program içinde diğer arkadaşın konusuna yazdığımı okuyup kendine göre derleyebilirsin. Mesajların tamamını okuyamadım ama diğer arkadaşlarda güzel tavsiyeler vermiştir eminim ki güzel bir program ile TYT'yi yetiştirebilirsin AYT'de ise konu eleyerek gidebilirsin diziler logaritma eşitsizlik gibi konulara çalışabilirsin.

Hocam şu an aslında asıl amacım TYT 260 üstü yapmak rica etsem sizde bir tane program yapabilir misiniz? Yani AYT kısmı zorlicam ve bu EA için bir programdı yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam şu an aslında asıl amacım TYT 260 üstü yapmak rica etsem sizde bir tane program yapabilir misiniz?

Hocam ben sizin bir soruyu ortalama kaç dakikada ya da konu anlatım videolarında ortalama kaç dakikada not aldığınızı, bir günde Max kaç saat çalışabileceğinizi bilemem bu yüzden hazır programlar ya da başkalarının yaptıgı programlar yerine kendin bir program oluşturman daha mantıklı. Ben günde 3 farklı derse çalışabiliyorum belki de sen daha az veya daha fazla çalışabilirsin bunu bilemem bu yüzden programı senin hazırlaman lazım. İlla oluşturmamı istersen biraz sonra dümenden bir günlük program atarım sen kendine göre düzenleyebilirsin.

Hocam ben sizin bir soruyu ortalama kaç dakikada ya da konu anlatım videolarında ortalama kaç dakikada not aldığınızı, bir günde Max kaç saat çalışabileceğinizi bilemem bu yüzden hazır programlar ya da başkalarının yaptıgı programlar yerine kendin bir program oluşturman daha mantıklı. Ben günde 3 farklı derse çalışabiliyorum belki de sen daha az veya daha fazla çalışabilirsin bunu bilemem bu yüzden programı senin hazırlaman lazım. İlla oluşturmamı istersen biraz sonra dümenden bir günlük program atarım sen kendine göre düzenleyebilirsin.

Hocam meslek lise mezunuyum 0'dan başlıyorum bu sene zaten çok zor en azından TYT iyi bir puan almak istiyorum ona göre en dipten bir program hazırlarsanız mesele ben sizn 2 gün yazdığınızı durumuma göre 1 güne çekebilirim bir de hangi kampı izlemem lazım hangi soru kitabını almalayım onu da yazarsanız çok iyi olur.

Hocam meslek lise mezunuyum 0'dan başlıyorum bu sene zaten çok zor en azından TYT iyi bir puan almak istiyorum ona göre en dipten bir program hazırlarsanız mesele ben sizn 2 gün yazdığınızı durumuma göre 1 güne çekebilirim bir de hangi kampı izlemem lazım hangi soru kitabını almalayım onu da yazarsanız çok iyi olur.

Kabataslak bu tarz bir program yapabilirsin ilk başladığımda bende bu şekilde yapıyordum. Kaynak olarak Youtube'den videolar izlemeni tavsiye ediyorum çünkü giriş seviyesi kitaplar hakkında pek bir bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem.

Dosya Ekleri

• 1744212076196.png
    1744212076196.png
    69,5 KB · Görüntüleme: 19

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı