YKS'ye son 2 ay kala ne yapılmalı?

senior0999

Femtopat
Daha fazla  
Trigo + limit + integral + türev hariç tüm konuları bitirdim daha hiç AYT mat veya AYT denemesi çözmedim. Fizik kimya biyoloji %25-30 civarı bitti. OBP 88,5
Kalan sürede ne önerirsiniz? İlk 100 bine girmek istiyorum.

Matın yarısı oradan geliyor bence orayada baksın biraz yoksa sadece fenle yapamaz bence günlük eğer bir sınırı yoksa 3-3-3 saat olacak şekilde 3 farklı ders çalışsın her gün değiştirerek mesela bir gün mat fizik kimya öbür gün fizik kimya biyo... Şeklinde sonrada her gün bir adet tam ayt denemesi çözsün

Matın yarısı oradan geliyor bence oraya da baksın biraz yoksa sadece fenle yapamaz bence günlük eğer bir sınırı yoksa 3-3-3 saat olacak şekilde 3 farklı ders çalışsın her gün değiştirerek mesela bir gün mat fizik kimya öbür gün fizik kimya biyor... Şeklinde sonra da her gün bir adet tam AYT denemesi çözsün.

2 ayda ltiyi oturtması çok zor çalışsa bile 15 sorudan Max 5 net falan yapacak onun yerine geometri veya fen çalışması daha mantıklı.

Trigo + limit + integral + türev hariç tüm konuları bitirdim daha hiç AYT mat veya AYT denemesi çözmedim. Fizik kimya biyoloji %25-30 civarı bitti. OBP 88,5
Kalan sürede ne önerirsiniz? İlk 100 bine girmek istiyorum.
OBP güzel ama 2 ay kala ilk 100bin için çok konu eksiğiniz var. FKB %30unu bilmek size 10-12 net zorla yaptırır. Fen e çok ciddi çalışmalısınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı