İşinize yaradı mı? Zaten o ekrandan işte siz ayarlayacaksınız istediğiniz tikleri.
Çözüm olarak işaretlemeyi unutmayınYanlış anlamışım ya o mesajı sildim zaten çok sağ olun.![]()
Çözüm olarak işaretlemeyi unutmayıniyi sosyaller.
Şey rahatsız etmek gibi olmasın ama ben Denetim Masası'ndan uyarmayı kapattığım için olmuş sanmışım kullanıcılara her izni verebiliyorum ama özel izinleri veremiyorum.İşinize yaradı mı? Zaten o ekrandan işte siz ayarlayacaksınız istediğiniz tikleri.
Özel izinler ekstraya giriyor zaten. Tam denetim vermeniz yetiyor zaten. Özel izinlere tik atamazsanız sorun olmaz. Ayarladıktan sonra deneyin isterseniz.İşaretledim iyi günler.
Şey rahatsız etmek gibi olmasın ama ben Denetim Masası'ndan uyarmayı kapattığım için olmuş sanmışım kullanıcılara her izni verebiliyorum ama özel izinleri veremiyorum.
Her izni vermeme rağmen yönetici izni istiyor hala.Özel izinler ekstraya giriyor zaten. Tam denetim vermeniz yetiyor zaten. Özel izinlere tik atamazsanız sorun olmaz. Ayarladıktan sonra deneyin isterseniz.
İzin isterken çıkan pencereyi ekran görüntüsü atar mısınız? Farklı bir program mı kullanıyorsunuz ya da yanlış exe dosyasını yetkilendirmiş olabilirsiniz.Her izni vermeme rağmen yönetici izni istiyor hala.