Yöneticilere Tavsiye

Mümin Alan

Kilopat
Makaleler
46
Daha fazla  
@Ali Güngör @Recep Baltaş Technopat facebook sayfasına baktım. Orada arkadaşların sorunları link ile yayınlanmış. Aslında bu çok güzel ama sonra baktım kimse ilgilenmiyor bu mesajlarla, çözüm sunan yok. Lütfen kimse yanlış anlamasın ama aşırı mesaj nedeniyle iyi bir sayfa izlenimi vermiyor. Benim şahsi tavsiyem orada sadece Technopat haberleri, incelemeleri yayınlansa daha iyi olmaz mı ? Çünkü neredeyse kimse bu sorunlarla ilgilenmiyor sayfada.

Facebook üzerinde cevap vermiyoruz Mümin, cevaplar Technopat Sosyal'de veriliyor. Burada günde yüzlerce yeni konu açılıyor, her birine yetişmek istesek de eksik gördüğü yerde Technopat kullanıcısı gördüğü soruna el atacak, yardımcı olacak :)

@Ali Güngör haberler,incelemeler Technopat facebook sayfasında olsaydı harika olurdu. Biz forum üyeleri görebiliyoruz ama Facebook`ta dolaşıp böyle forumlardan haberi olmayanlar var. Haberler, incemeler Facebook sayfamızda olsa süper olur. Sadece forum üzerinden değil Facebook ile de yayınlansa onlarda bu nimetten faydalanır.

Mümin çözümü vereyim, Technopat'a gir facebooktan. Sonra Takip etmeyi bırak ama beğen butonuna dokunma, @Recep Baltaş'ın facebook sayfasını beğen orda zaten Recep sürekli inceleme ve haberleri veriyor ben şahsen öyle yaptım, arkadaş sayım az olduğu için sadece Technopat'ın yazıları çıkıyordu ana sayfamda :)

Twitter'da takip ediyordum, sonra bir baktım haber yerine daha çok kullanıcı sorunları var. Baş edemeyince de takibi bıraktım. Haberler olsa çok daha güzel olurdu. :(

Aslında şu güzel olurdu. Bir başlık açılacak. 2 gün boyunca net cevap alamayan(Sistem toplama dışında) arkadaşlar o başlığa linklerini atacaklar. 2 günden kısa süreli link atanlara ceza verilecek. Ama ne kadar sağlıklı olur bilemem. Denemekte fayda olabilir. Başlık altında "Ya bulamadım leş site of admin gel Recep yardım acil+++" ibarelerini daha az görmeye başlarız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı