Arkadaşlar merhaba, Yönetim Bilişim Sistemleri mezunuyum bu yılın başında mezun oldum. Kendi alanımda doğru düzgün bir iş bulup çalışmaya başlamak istiyorum. Erzurum'da yaşıyorum. Bir büyük otomobil firmasında iş buldum, burada beni genel merkeze gönderip orada çalışmamı istiyor, genel merkez İstanbul'da. Ben müdür yardımcısı pozisyonuna başvurmuştum. Buradaki yönetici tecrübem olmadığı için daha farklı bir işlerde başlamamı sosyal medya uzmanı gibi, sonradan firmada yükselmemin bana bağlı olduğunu söyledi. Kalacak yeri ve yemeği kendileri karşılıyor kendi yerlerinde, eğer ücrette anlaşabilirsem gitmeyi düşünüyorum. Asgari ücrete yakın bir teklif ederseler gitmem zaten aynı parayı buradan da kazanıyorum. Sonuçta farklı bir şehre gidip çalışmama değecek bir teklif bekliyorum. Kafamda ortalama 40 bin gibi bir fiyat var, başvuru kağıdında bunu belirtmiştim ama hiç ücret konusu açılmadı. Buradaki yetkiliyle uzun uzun konuştum bana kararımı verip diğer seferde tekrar beklediğini söyledi. Sizce teklif makul mü orada kalıp para biriktirip hem de özgeçmişime bir şeyler eklemek istiyorum. Daha önce özel sektörlerde çeşitli işlerde çalıştım insan ilişkilerinde iyiyimdir işe alan kişinin kafasına yattığımı düşünüyorum.
İstanbul da yaşayan arkadaşlar özellikle yorum yaparsa sevinirim. Daha önce İstanbul'a sadece gezmek için gelmiştim birkaç defasında. Çalıştığım yerle kalacağım yer aynı olacağından çok masrafım olacağını düşünmüyorum.