M MertDo Decapat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 574 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #1 Startup Company, Game Dev Tycoon, Two Point Hospital, Gas Station Simulator, House Flipper, The Tenants ve Builder Simulator isimli oyunları bitirdim. Bu tarz oyunlara sardım bu sıralar, vakit geçirmek için ara ara girip kafa dağıtabileceğim yönetim simülasyonu arıyorum, tüm tavsiyelere açığım. Not: Cities Skylines oynayamıyorum, çok fazla vakit isteyen aşırı detaycı bir oyun. Tavsiyelerinizi bekliyorum Not: Aktif olarak CIV6 ve EU4 oynuyorum, strateji oyunları önermeyin rica ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2022
Startup Company, Game Dev Tycoon, Two Point Hospital, Gas Station Simulator, House Flipper, The Tenants ve Builder Simulator isimli oyunları bitirdim. Bu tarz oyunlara sardım bu sıralar, vakit geçirmek için ara ara girip kafa dağıtabileceğim yönetim simülasyonu arıyorum, tüm tavsiyelere açığım. Not: Cities Skylines oynayamıyorum, çok fazla vakit isteyen aşırı detaycı bir oyun. Tavsiyelerinizi bekliyorum Not: Aktif olarak CIV6 ve EU4 oynuyorum, strateji oyunları önermeyin rica ediyorum.
Mansion Kilopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 9.077 Makaleler 12 Çözümler 22 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 14400F MSI H610M-G 32GB G.Skill Ripjaws V GTX1660S MSI Ventus A2000 500GB&PNY CS900 480GB&KİOXİA Exceria 480GB ID-Cooling SE-224XT Sharkoon SHP650 650W XIGMATEK Galaxy RGB Rampage Racer (Modifiyeli) --------------------------------------------- İ3 5005U 4GB RAM APACER AS350 240GB Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik 10 Ağustos 2022 #2 CS nasıl detaylı oluyor asıl EU4 çok detaylı. Airline Manager 4 tavsiye ederim nasıl oynanacağı hakkında birçok ipucu verebilirim.
CS nasıl detaylı oluyor asıl EU4 çok detaylı. Airline Manager 4 tavsiye ederim nasıl oynanacağı hakkında birçok ipucu verebilirim.
M MertDo Decapat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 574 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #3 Mansion dedi: CS nasıl detaylı oluyor asıl EU4 çok detaylı. Airline Manager 4 tavsiye ederim nasıl oynanacağı hakkında birçok ipucu verebilirim. Genişletmek için tıkla... İndireyim bugün hocam, deneyeceğim, teşekkür ederim. CIV'de makro stratejiler oyunun başından sonuna çok çok detaylı, en zorda oynarken veta multi oynarken detaylarda boğuluyorsunuz. EU4'te bir süre sonra ezbere gidebiliyorum
Mansion dedi: CS nasıl detaylı oluyor asıl EU4 çok detaylı. Airline Manager 4 tavsiye ederim nasıl oynanacağı hakkında birçok ipucu verebilirim. Genişletmek için tıkla... İndireyim bugün hocam, deneyeceğim, teşekkür ederim. CIV'de makro stratejiler oyunun başından sonuna çok çok detaylı, en zorda oynarken veta multi oynarken detaylarda boğuluyorsunuz. EU4'te bir süre sonra ezbere gidebiliyorum