Yol bisikleti SPD pedal ve ayakkabı önerisi

AHMETAKINCI

Hectopat
Katılım
5 Kasım 2020
Mesajlar
99
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yol bisikletim var bu sporda ilerlemek istiyorum aynı zamanda gruptaki abilerde kilitli pedal ve ayakkabı almamı önerdiler. Çok fazla pahalı olmasını istemiyorum AliExpress falanda olur tavsiye edebilirseniz.
 
Bu foruma başvurun daha bilgili kişiler yardımcı olur.
 
Ayakkabı olarak ülkemizde pek seçenek olmadığı için merlincycles gibi sitelerden yorumları okuyarak tercih edebilirsiniz. Pedal olarak kendim sadece Shimano kullandığım için sadece Shimano'yu önerebilirim özellikle uyumluluk açısından düzgün bir marka seçmek önemli. Maalesef ülkemizde pahalı olduğu için pedalı ikinci el bakmanızı öneririm. Kilitli pedal sürüşünüze çok fark ediyor ama bir o kadar da pahalı.
 
Kendim roadr 100 van rysel kullanıyorum. Ayakkabı hem dağ bisikleti için hem de yol bisikleti için tasarlanmıştır. Tavsiye ederim. Pedal olarak da Shimano SPD pedallarını kullanıyorum.

 
Kendim roadr 100 van rysel kullanıyorum. Ayakkabı hem dağ bisikleti için hem de yol bisikleti için tasarlanmıştır. Tavsiye ederim. Pedal olarak da Shimano SPD pedallarını kullanıyorum.

hocam selamlar...
bende roadr almayı düşünüüyorum.benim ayakkabı bedenim 41.bu ayakkabıda 41 i denediğimde yanlrardan çok acıtmasada biraz baskı yapıyor.yani fazla bir açıklık yok.tam sıkı kavrıyor.ama boy olarak tam ideal boyda...42 yi denediğimde yanlardan güzel.bir atakkabı olarak tam olması gerektiği gibi ama boy kısmın tabiki biraz büyük gibi geldi.her ne kadar burun kısmındaki darlma yüzünden ayaklarım fazla hareket etmesede ayak başparmağım neredeyse ortaki filenin üst kısımdan tam bittiği yere yakın bir yere denk geliyor.bu da beni ilerde yırtılabileceği endişesine sevk ediyor.sana sormak istediğim bu ayakakkabının yandan esneme durumu oluyormu.bir de burun tarafından başmarmak yüzünden ayakkabının iç tarafında deformasyon oluyormu bilgi verirsen sevinrim.teşekkürler...
 

Geri
Yukarı