Yoldan geçen tanımadığım bir kızla nasıl tanışabilirim?

Last Trials

Decapat
Daha fazla  
Malum okullar açılıyor etraf kız dolacak. Yoldan geçen bir kızla nasıl tanışılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Malum okullar açılıyor etraf kız dolacak. Yoldan geçen bir kızla nasıl tanışılır?

Sapık diye bağırırsa sorumluluğu kabul etmiyorum öncelikle.

Öyle bir tanışma stili yok, küfrü yersin.

@hawtsauce bu arkadaşa katılıyorum bu kesinlikle çok zor bir olay, yapılması da o kadar tehlikeli bir olay. Kesinlikle bulaşma, kendi çevrenden bir şeyler bakmaya çalış.

Normalde kızla hobiler hakkında konuşarak başlanır sonra derinlere inersiniz. Direk “ne haber canım” diye gir bak nasıl tokat atar. Kızların tokatı elleri küçük olduğu için acıtıyor.

@hawtsauce bu arkadaşa katılıyorum bu kesinlikle çok zor bir olay, yapılması da o kadar tehlikeli bir olay. Kesinlikle bulaşma, kendi çevrenden bir şeyler bakmaya çalış.

Kendi çevrem yok olsa niye öyle yapayım?

Normalde kızla hobiler hakkında konuşarak başlanır sonra derinlere inersiniz. Direk “ne haber canım” diye gir bak nasıl tokat atar. Kızların tokatı elleri küçük olduğu için acıtıyor.

Saçmalama, moral bozma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi çevrem yok olsa niye öyle yapayım?

Saçmalama, moral bozma.
O halde kız tavlama düşüncesinden çıkıp kendine arkadaş, çevrime edinme gayesi edinmelisin. Sokaktan geçen bir kızla değil de bir erkekle tanışmaya çalış, bankta oturan bir hemcinsin ile tanışmaya çalışırsan (güler yüzle ve samimiyetle) daha pozitif sonuçlar alacağını düşünüyorum. Ayrıca okul okumadın mı ? veyahut bir işte çalışmadın mı ? illa ki vardır eskiden tanıdığın insanlar onlarla iletişime geçip, arayı iyi tutup ortamlarına girebilirsin.

Kendi çevrem yok olsa niye öyle yapayım.

Lan olum saçmalama moral bozma.

Fdssdfjsdsdfvsdfvsoxcvğxcovn

Yine çalışmaz kanka hele çevren yoksa sana hayat böyle

yeni-dalga-malzemesi-geri-vites-ve-r-harfi_1920103_m.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı