AzakanaHunter Femtopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #1 Selamlar LoL'de yan hesap açtım, 400k yone yaptım ama hala doğru düzgün bir yone main ismi bulamadım. Aklında güzel bir isim olan var mı? Sadece yone oynuyorum o hesapta.
Selamlar LoL'de yan hesap açtım, 400k yone yaptım ama hala doğru düzgün bir yone main ismi bulamadım. Aklında güzel bir isim olan var mı? Sadece yone oynuyorum o hesapta.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.178 Çözümler 5 4 Temmuz 2025 #11 Mematitechno dedi: Kardeş sen raporladın zaten neyine şaşırıyorsun Genişletmek için tıkla... Hahahaa nereden biliyorsun kardeş neyi reporladim ben psikopat miyim kanka niye raporlayım. Altı üstü bir nick yazmışsın ben beğenmeme işaretini keyfine attım aga benlik bir şey yok. Artı 0 Eksi
Mematitechno dedi: Kardeş sen raporladın zaten neyine şaşırıyorsun Genişletmek için tıkla... Hahahaa nereden biliyorsun kardeş neyi reporladim ben psikopat miyim kanka niye raporlayım. Altı üstü bir nick yazmışsın ben beğenmeme işaretini keyfine attım aga benlik bir şey yok.