Çözüldü YouTube Yorumlar gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hasan Celal 4

Centipat
Daha fazla  
Telefondan YouTube'a girip herhangi bir videodaki yorumları açınca hiçbir şey gözükmüyor. Açıklamanın altındaki baloncukta yapılan yorum gözüküyor, hatta yorum sayısı da gözüküyor ama açınca bomboş.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250827-013806.jpg
    Screenshot_20250827-013806.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20250827-013815.jpg
    Screenshot_20250827-013815.jpg
    186,6 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam mobil veriden giriyorsanız hattınızın güvenli/kısıtlayıcı modda olmadığından emin olun. Yine düzelmezse telefonu kapatıp açın. Benim de başıma bi kaç gün önce geldi 2 kez. Birinde kendiliğinden düzeldi, diğerinde de telefonu kapatıp açınca düzeldi.
Hocam mobil veriden giriyorsanız hattınızın güvenli/kısıtlayıcı modda olmadığından emin olun. Yine düzelmezse telefonu kapatıp açın. Benim de başıma bi kaç gün önce geldi 2 kez. Birinde kendiliğinden düzeldi, diğerinde de telefonu kapatıp açınca düzeldi.

Çözüm
Vodafone a geçtikten sonra oldu heralde. Güvenli modu ayarlardan mı yoksa vodafone uygulamasından mı kapatabilirim.

Vodafone a geçtikten sonra oldu heralde. Güvenli modu ayarlardan mı yoksa vodafone uygulamasından mı kapatabilirim.
Vodafone yanımda uygulamasında hesabım kısmında en aşağıda güvenli internet seçeneği var oraya tıklayıp profil yok'u seçin. Youtube'dan da kısıtlayıcı mod kapalı mı diye kontrol edin düzelmezse de.

Vodafone yanımda uygulamasında hesabım kısmında en aşağıda güvenli internet seçeneği var oraya tıklayıp profil Yok'u seçin. YouTube'dan da kısıtlayıcı mod kapalı mı diye kontrol edin düzelmezse de.

Eyvallah reis hallettim Vodafone'dan aile modundaymış. Onay geldikten sonra kapatıp açınca düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı