Config.plist dosyanı Clover configrator ile aç ve Boot seçeneklerinde nvda_drv=1 olarak işaretli olduğundan emin ol.
Menu bar' daki NVIDIA ikonuna tıkla öntenımlı olarak NVIDIA seçili olduğundan emin ol.
Ayrıca ek olarak yine Clover Configrator / SMBIOS ayarlarından sistem modeli olarak Mac Pro 5.1 olarak ayarla. Bunu yaptıktan sonra, sistemin kernel hatası vermemesi için System-> Library-> Extensions-> içinden şu kextleri yedeklerini aldıktan sonra sil:
AppleTyMCEDriver.kext
AppleUpstreamUserClient.kext
Hocam dediklerini denedim fakat açılışta Beyaz elma işaretinin altındaki dolmadı ve yarıda kaldı.
Bu nedenle bir kaç sorum olacaktı.
1- config.plist dosyası dediğin dosya USB'nin içindekimi yoksa Macosx kurduğum HDD nin içindekinimi açıcam? eğer HDD içindekini açıcaksam yeri nerde? (ben USB'dekini açmıştım)
2- Bu işlemleri yapmadan önce USB'siz boot etmeyi yapmalımıyım? Çünkü ben henüz USB'siz boot yapmadan bunu yapıyorum.
Ayrıca USB'siz boot için Bu konudaki
OS X 10.10.4 Yosemite RAW Kurulum İmajı | Technopat Sosyal herşeyi yaptım fakat USB olmadan açılış yarıda kaldı.
USB'siz bootu biraz daha açıklarmısın?
Anakartımda
UEFI desteği var.
Son olarak
Hocam USB'siz boot olayını ve Ekran kartı sorunlarını sayende çözdüm. Dikkatlice yapınca senin anlattığını sorunsuz olarak ekran kartını kurdum.
Şuan için bir sorunum yok gibi.
Yinede bir sorum olacak sana. hani olurda lazım olursa diye HDD nin bir parçalık kısmını ayırıp (240GB SSD kullanıyorum ve komplesine MacOsX kurdum) Windows 10 yada Windows 8.1 kurabilirmiyim? Eğer kurabilirsem nasıl kurarım?
Önceki yardımların için ayrıca teşekkür ederim.