Yosemite kurulum ekranında klavyeyi görmüyor

Dediğiniz gibi yapmak için ikinci diske tekrar Mavericks kurdum. Sonra tekrar flash a Yosemite'yi yazdırıp dediğin kext i ekleyip kurmayı deneyince sorun çözüldü. İki ekranda da klavye ve mouse çalıştı. Sonunda Yosemite'yi kurabildim :) İlgin için çok teşekkür ederim. İyi forumlar.

Adsız.jpg

Daha kolay yolunu buldum. Clover ile kurulumda fareyi görmeyince chameleon ile girip kurulumu tamamladım ve reset atip cloverden başlattim ve hiçbirşey de yüklemedim.

Şöyle bir çözüm daha var. Fakat bu hem saçma hem de neden kullanılsın ki denilecek kadar garip. :) Ama biz işlevine bakalım yarıyor... Sanal Mac veya bir Hackintosh üzerinden Yosemite için MultiBeast indirilip, Misc/PS2 kextini Yosemite'nin kurulu olduğu HDD'ye yüklemek. :(

Ben denedim bu şekilde sonuç aldım bende aynı şekilde problem yaşadım tam kurdum dedim kullanıcı oluşturmada kaldım mavericks'i açtım ordan multibeast ile Misc/PS2 kextini yosemite hdd ye yükledim sorun çözüldü

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı