Arkadaşlar 200 ML meyve suyunun bile 20 TL olduğu bu dönemde bu 500 ML enerji içeceği neden ucuz? İçerisinde farklı bir madde mi var? Deneyimleyen varsa açıklarsa sevinirim 20-30 adet almayı düşünüyorum.
Arkadaşlar 200 ML meyve suyunun bile 20 TL olduğu bu dönemde bu 500 ML enerji içeceği neden ucuz? İçerisinde farklı bir madde mi var? Deneyimleyen varsa açıklarsa sevinirim 20-30 adet almayı düşünüyorum.
Dandik enerji içecekleri ucuz zaten yeni bir şey değil, tadı da kalitesi de ona göre. Sting mi ne çıktı yeni, plastik şişede olanı akıllara zarar ilk defa bir enerji içeceğini yarım birakmama sebep oldu.
Arkadaşim kendisine ve bana 2 tane almıştı geçen hafta onunla alakalı mi bilemiyorum ama içtikten bir gün sonra dilimin altında yaralar oluştu ve hala varlar.
Hotline... Ben bunun enerji içeceği değil de, daha çok bir takım insanların doping çikolatalarının içecek versiyonu olduğunu düşündüm gördüğümden beri - o nasıl bir tasarım dilidir... Oldu olacak kalp koyun.
Bu arada iki içeceğin de sahibi Kristal Kola ve Meşrubat San. Tic. A.Ş. imiş.
Muhteşem bir içicekmiş bu yoruma göre, içen cennete yürüyerek çıkar Stairway to Heaven'dan.
Ben de içiyorum ara sira dandik enerjileri. Hepsinin tadı yakın oluyor zaten blackbruin, you can vs. Nadiren içilebilir. Redbull beyaz varken diğerlerinin esamesi okunmaz.