Sence gerçek midir? Yani birisi sana gidip para mı atacak yani saf olma o kadar.Arkadaşlar bir ara keylogger yemiştim hesabımdan. İçerikler kısmına bakarsanız görebilirsiniz ve bugün bana bir e-posta geldi. Sizce bu yalan mıdır?
Eki Görüntüle 1826657
Sence gerçek midir? Yani birisi sana gidip para mı atacak yani saf olma o kadar.Arkadaşlar bir ara keylogger yemiştim hesabımdan. İçerikler kısmına bakarsanız görebilirsiniz ve bugün bana bir e-posta geldi. Sizce bu yalan mıdır?
Eki Görüntüle 1826657
Kullandığı işçilik bile yalanım diyorArkadaşlar bir ara keylogger yemiştim hesabımdan. İçerikler kısmına bakarsanız görebilirsiniz ve bugün bana bir e-posta geldi. Sizce bu yalan mıdır?
Eki Görüntüle 1826657
ben kartım ile bitcoin alınmış sandım fazla ingilizcem yok kusura bakmayın geçenlerdede keylogger yiyip tüm hesap şiflerim eposta olarak gelmiş o neden sordumSence gerçek midir? Yani birisi sana gidip para mı atacak yani saf olma o kadar
Arkadaşlar bir ara keylogger yemiştim hesabımdan i. Erikler kısmına bakarsanız görebilirsiniz ve bugün bana bir e-posta geldi. Sizce bu yalan mıdır?
Eki Görüntüle 1826657
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.