Maalesef değil.Bu şaka. Değil mi? Lütfen şaka olsun yahu 10 reklam ne?
YouTube vanced kullanmaya devam o zaman.adblockerla birlikte takmam kafama. YouTube Premium'e para verenleri cidden anlamıyorum.
Zaten doğru olan bu. İnsanlar alışkın değil, en başından beri paralı olsaydı böyle garipsenmezdi.Ben para veriyorum Xbox'ta ve TV'de reklam izlemek istemem.
Öğeyi denetle olduğunu düşünüyorum şimdi denedim 2/2
Öğrenci planıyla 5 TL veriyorum, Youtube Music'te hediye. Sonra adamın biri gelip para verenlerle alay ediyor. Acınası varlık, 5 TL'nin bugün kıymeti yok. Size demiyorum, o kişi bunu okuduysa anlamıştır zaten.Aslında Yt Premium pahalı değil de eskiden böyle bir şey olmayınca insanlar garipsiyor tabi. Gerçi ben de Premium kullanmıyorum ama bakalım nereye kadar böyle Adblocker'larla devam edeceğiz bilemiyorum.
Zaten doğru olan bu. İnsanlar alışkın değil, en başından beri paralı olsaydı böyle garipsenmezdi.
YouTube vanced kullanmaya devam o zaman.adblockerla birlikte takmam kafama. YouTube Premium'e para verenleri cidden anlamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.