YouTube 10 reklam gösteriyor

Google gibi bir şirketin Youtube Premium'a geçişi hızlandırmak için reklam sayısını arttırıp Vanced veya Adblocker'lara bir şey yapmaması çok garip değil mi? Ya 10 reklama geçiş sürecini bitirince bir engelleme koyacaklar ya da zaten 10 reklamdan linç yiyorlar bir de buradan linç yememek için engellemiyorlar.

Bu şaka. Değil mi? Lütfen şaka olsun yahu 10 reklam ne?
Maalesef değil.

Aslında Yt Premium pahalı değil de eskiden böyle bir şey olmayınca insanlar garipsiyor tabi. Gerçi ben de Premium kullanmıyorum ama bakalım nereye kadar böyle Adblocker'larla devam edeceğiz bilemiyorum.

Ben para veriyorum Xbox'ta ve TV'de reklam izlemek istemem.
Zaten doğru olan bu. İnsanlar alışkın değil, en başından beri paralı olsaydı böyle garipsenmezdi.

Öğeyi denetle olduğunu düşünüyorum şimdi denedim 2/2
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maalesef öğeyi denetle durumu yok. Ha Türkiye'ye geldi mi bu sistem bilmiyorum.

Aslında Yt Premium pahalı değil de eskiden böyle bir şey olmayınca insanlar garipsiyor tabi. Gerçi ben de Premium kullanmıyorum ama bakalım nereye kadar böyle Adblocker'larla devam edeceğiz bilemiyorum.

Zaten doğru olan bu. İnsanlar alışkın değil, en başından beri paralı olsaydı böyle garipsenmezdi.
Öğrenci planıyla 5 TL veriyorum, Youtube Music'te hediye. Sonra adamın biri gelip para verenlerle alay ediyor. Acınası varlık, 5 TL'nin bugün kıymeti yok. Size demiyorum, o kişi bunu okuduysa anlamıştır zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı