Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2019 #11 AyhanBerkAltun dedi: bekliyorum. düzelir umarım. çünkü aramalarda ilk 3 te gözüküyor. bu çözünürlükte izlenmesini istemiyorum. öncedende öyleydi ama 15dk da yükleniyordu diğer çözünürlükler ama şuan 6 saati geçti hala aynı olunca şüphelendim. Genişletmek için tıkla... Video linkini alabilir miyim? Merak ettim.
AyhanBerkAltun dedi: bekliyorum. düzelir umarım. çünkü aramalarda ilk 3 te gözüküyor. bu çözünürlükte izlenmesini istemiyorum. öncedende öyleydi ama 15dk da yükleniyordu diğer çözünürlükler ama şuan 6 saati geçti hala aynı olunca şüphelendim. Genişletmek için tıkla... Video linkini alabilir miyim? Merak ettim.
AyhanBerkAltun Kilopat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 126 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2019 #12 eko1.3 dedi: Bi kahve yap kendine, sakin bir müzik aç relax ) Genişletmek için tıkla... tamam hemen yapıyorum. Yosemite Sam dedi: Video linkini alabilir miyim? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
eko1.3 dedi: Bi kahve yap kendine, sakin bir müzik aç relax ) Genişletmek için tıkla... tamam hemen yapıyorum. Yosemite Sam dedi: Video linkini alabilir miyim? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Taha Emircan Akbaş Megapat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 349 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2019 #13 AyhanBerkAltun dedi: tamam hemen yapıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kamerayı biraz daha küçült bence oyunu çok kapatmış.
AyhanBerkAltun dedi: tamam hemen yapıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kamerayı biraz daha küçült bence oyunu çok kapatmış.
AyhanBerkAltun Kilopat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 126 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2019 #14 Taha Emircan Akbaş dedi: Kamerayı biraz daha küçült bence oyunu çok kapatmış. Genişletmek için tıkla... değiştirdim zaten yuvarlak yaptım facecami
Taha Emircan Akbaş dedi: Kamerayı biraz daha küçült bence oyunu çok kapatmış. Genişletmek için tıkla... değiştirdim zaten yuvarlak yaptım facecami