YouTube abone sayım ve izlenme sayım artmıyor

Merhaba. YouTube abone sayım ve izlenmem artmıyor. Düzenli olarak video çekmeme ve eklememe rağmen artmıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Hocam bütün vidolarınız 1080p kalitede hepsi thumbnail yanlış yazmadım inşallah olmalı oyun videosu çekecekseniz bol montajlı olmalı sesiniz kaliteli olmalı sesiniz bile sıkmaması lazım.
 
Yahu sıradan bir PUBG kanalısın millet Mithrain VS. varken niye seni izlesin? İnsanlara bir sebep vermen lazım diğer PUBG kanallarından farkın ne? izlediğim kadarıyla montajda yok yani kusura bakma ama 3 haftadır video çekiyorsun ve çok fazla bir şey bekleme. Senin rakibin olan Barış Bra VS. kaç yıldır Youtube'ye video çekiyorlar.Eki Görüntüle 906861
Benim onlardan bir farkın mobil cihazdan oynuyorum. Tamam hile yok. Montaj kötü olabilir ama herşey doğal.
 
Birde şunları düzeltir misin? :(
1614884598059.png

1614884612194.png

1614884660771.png

Benim onlardan bir farkın mobil cihazdan oynuyorum. Tamam hile yok. Montaj kötü olabilir ama herşey doğal.
Evet onların dışında senin gibi oynayan çok fazla kanal var. Kendini geliştir tek tavsiyem bu olabilir sadece doğallık izlenme kazandırmaz.
 
(Düzenleme) Anladığım kadarıyla Azeri bir kardeşimizsin ve başlıklarda Azerice şekilde yazılmış. Türkçe şeklinde baktığımda çok yanlış görünüyor ama Azerice bilmediğimden yorum yapamayacağım :).
 
Bu dediğimi hakaret olarak algılama sadece sana sormak istiyorum. Sen benim yerimde olsan kendini izler miydin? Videolarını açıp başka biriymiş gibi izlemeye çalış.
İnsanlar YouTube eğlenceli videolar izlemek için giriyor.
-İnsanları eğlendirmek adına bir şeyler yapıyor musun?
-Diğer PUBG oynayanlardan farklı bir şey yapıyor musun?
-Ses kaydediyor musun?
-Ekibin eğlenceli mi?
-Değişik bir içeriğin var mı?
Bunlardan hiçbirine sahip değilken izlenme sayının artmasını bekliyorsun. Lütfen hakaret olarak algılama ben sadece bazı şeyleri fark etmeni sağlamaya çalışıyorum.
 

Geri
Yukarı