Selam. Ben YouTube shorts videoları atıyorum ama az önce 138 abone olmuştum, ancak hemen 136'ya düştü ve videolar 42 beğeniden 30 beğeniye kadar düşüyor. Neden olabilir?
Birçok nedeni olabilir. Mesela abone olup, like atanların Google oturumu kapatılmış olabilir. Veya geri çekmiş de olabilirler like felan.Selam. Ben YouTube shorts videoları atıyorum ama az önce 138 abone olmuştum, ancak hemen 136'ya düştü ve videolar 42 beğeniden 30 beğeniye kadar düşüyor. Neden olabilir?
Birçok nedeni olabilir. Mesela abone olup, like atanların Google oturumu kapatılmış olabilir. Veya geri çekmiş de olabilirler like falan.
Dediğim gibi google oturumu kapatılınca hesabın like felan gidiyor. Belli ki birileri cidden tüm videolarınıza like atmış veya her videodan çıkan like farklı hesaplara ait olabilir.Ama hocam her videoda oluyor bazı videolarda olsa neyse.
Hesabını bir siteye bağladın mi ya da uzantı var mı YouTube ile ilgili.
Dediğim gibi Google oturumu kapatılınca hesabın like falan gidiyor. Belli ki birileri cidden tüm videolarınıza like atmış veya her videodan çıkan like farklı hesaplara ait olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.