L Lutes Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #1 Normal hiçbir şeyde sıkıntı yokken YouTube'yi açınca YouTube çöküyor. Diğer programlarda böyle sıkıntı yok. Ekran kartım falan güncel neden böyle oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2024
Normal hiçbir şeyde sıkıntı yokken YouTube'yi açınca YouTube çöküyor. Diğer programlarda böyle sıkıntı yok. Ekran kartım falan güncel neden böyle oluyor?
Tariksenturk4512 Centipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 208 Çözümler 1 Yer İstanbul Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı Çırağı 15 Ocak 2024 #2 kurduğun ekran kartı driverini kontrol edermisin amd ise yanlış kurmuşssan amd driverleri hassas genellikle olabilir sorun Artı 0 Eksi
kurduğun ekran kartı driverini kontrol edermisin amd ise yanlış kurmuşssan amd driverleri hassas genellikle olabilir sorun
KS KS L Lutes Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #3 Tariksenturk4512 dedi: Kurduğun ekran kartı driverini kontrol eder misin AMD. İse yanlış kurmuşssan AMD sürücüleri hassas genellikle olabilir sorun. Genişletmek için tıkla... AdBlocK'den dolayıymış kaldırdım düzeldi. Artı 0 Eksi
Tariksenturk4512 dedi: Kurduğun ekran kartı driverini kontrol eder misin AMD. İse yanlış kurmuşssan AMD sürücüleri hassas genellikle olabilir sorun. Genişletmek için tıkla... AdBlocK'den dolayıymış kaldırdım düzeldi.