YouTube AdSense PIN Kodu 3 Haftadır Gelmedi

IGuard

Decapat
Yer
Mardin
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Bu konuda bilgisi olan var mı? YouTube üzerinden Google AdSense PIN kodu bekliyordum fakat 3 hafta oldu, hâlâ gelmedi. İnternette biraz araştırdım, bazı kişiler PTT’ye gitmemi öneriyor. Sizce gerçekten PTT’ye gitmeli miyim?

Ayrıca 3 hafta geçtiği için yeni PIN talebinde bulunabilirim. Sizce bu durumda en doğru adım ne olur? PIN kodunu en hızlı şekilde almak için ne yapmalıyım?

Normalde YouTube, PIN kodunun 2-3 hafta içinde gelmesi gerektiğini söylüyor. Bu konuda tecrübesi olan varsa, yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

Ben kendim bilmiyorum ama internette bazı kişiler PTT'ye kesinlikle gidilmesi gerektiğini söylüyor. Bir git bak ne olur ne olmaz. Orada yoksa kod istersin.

Hocam bu arada bu süreç ne kadar sürdü filan kısa bir bilgi verir misin? Para kazanma şartlarını karşıladıktan itibaren

Ben kendim bilmiyorum ama internette bazı kişiler PTT'ye kesinlikle gidilmesi gerektiğini söylüyor. Bir git bak ne olur ne olmaz. Orada yoksa kod istersin.

Hocam bu arada bu süreç ne kadar sürdü filan kısa bir bilgi verir misin? Para kazanma şartlarını karşıladıktan itibaren

Son düzenleme:

Hocam bu arada bu süreç ne kadar sürdü filan kısa bir bilgi verir misin? Para kazanma şartlarını karşıladıktan itibaren.

Hocam bu arada bu süreç ne kadar sürdü filan kısa bir bilgi verir misin? Para kazanma şartlarını karşıladıktan itibaren.

Ne ne kadar sürdü tam anlamadım anlamadım.

Merhaba, genelde 2 hafta içinde gönderim süreci tamamlanır. Elinize ulaşmadıysa mutlaka PTT'ye gidin. Oradan teslim alabilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı