YouTube AI videoları az izleniyor

EgeKurtuluss

Decapat
Daha fazla  
YouTube'a AI yardımıyla video üretmeye başladım ama videolar neredeyse hiç izlenmiyor. Şu an 2 video attım devam etmeli miyim? Link yasak değilse paylaşırım.

Daha yeni başlamışsınız hemen bir anda milyonlar mı izlenmek istiyorsunuz :D. Devam edin elbet bir videonuz tutar. Düzenli video atmaya özen gösterin ama. Belirli saatlerde atın videoları.

YouTube'a AI yardımıyla video üretmeye başladım ama videolar neredeyse hiç izlenmiyor. Şu an 2 video attım devam etmeli miyim? Link yasak değilse paylaşırım.

YouTube'nin altın kuralı düzenli video atmaktır. Algoritma sizin çabaladığınızı anladığı zaman öne çıkarır. YouTube SEO kurallarına uygun, kapak fotoğrafı ilgi çeken ve izlemesi zevkli videolar çekip bunları düzenli olarak (sık değil) attığınız zaman belli bir süre sonra izlenmeye başlarsınız.

YouTube diğer sosyal medyalar gibi yaptığınız videolar şans eseri birden patlamaz düzenli video atmanız gerekiyor gerçek zamanlı bir iş gibi düşünün.

YouTube'nin altın kuralı düzenli video atmaktır. Algoritma sizin çabaladığınızı anladığı zaman öne çıkarır. YouTube SEO kurallarına uygun, kapak fotoğrafı ilgi çeken ve izlemesi zevkli videolar çekip bunları düzenli olarak (sık değil) attığınız zaman belli bir süre sonra izlenmeye başlarsınız.

Rehabete erken kapılmışsınız. Yeni başlamışsınız hemen yükselemezsiniz. Belli bir süreç ve emek gereklidir.

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için rehavet değil aslında sormak istediğim bu videolar daha sonra insanların önünde düşer mi? Daha önce Instagram hesabım vardı orada bir video izlenmeyince bir daha izlenmiyor çünkü.

Düzenli bir şekilde video atın attığınız bir video belki bir anda trendlere çıkabilir benim bir videom 15k izlenmişken son attığım 200 izlenmiş bu durum tıklanma yüzdesiyle alakalı videonuza ilgi çekici bir baslık ve resim ekleyin.

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için rehavet değil aslında sormak istediğim bu videolar daha sonra insanların önünde düşer mi? Daha önce Instagram hesabım vardı orada bir video izlenmeyince bir daha izlenmiyor çünkü.

Şöyle söyleyebilirim, ya saçma bir içerik yapacaksınız bu saçma olan içeriğiniz insanlar tarafından komik karşılanabilir. Bu yüzden de like atarlar. Veya tam tersi sadece size özgün bir içerik yaratırsanız bu da çok izlenebilir. Biraz da algoritma devreye giriyor. Genellikle akşam saat 8 civarı paylaşım yapılması öneriliyor. Ne kadar doğru ne kadar yanlış ama biraz süreç gerekli dediğim gibi. Umarım başarılı olursunuz bu süreçte. Başarılar!

Hocam kanal adınızı söyler misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı