Rho Aias Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 76 Makaleler 1 18 Ekim 2023 #11 Emre Doğukan dedi: Cümleten hayırlı olsun artık YouTube'da reklam engelleyiciler çalışmaz oldu. İlk önce 3 videoda uyarı veriyor ve en sonunda bu ekran. Genişletmek için tıkla... Ben reklam geldiği gibi sayfayı yeniliyorum. Reklam gelmiyor.
Emre Doğukan dedi: Cümleten hayırlı olsun artık YouTube'da reklam engelleyiciler çalışmaz oldu. İlk önce 3 videoda uyarı veriyor ve en sonunda bu ekran. Genişletmek için tıkla... Ben reklam geldiği gibi sayfayı yeniliyorum. Reklam gelmiyor.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.739 Makaleler 21 Çözümler 99 18 Ekim 2023 #12 Bir şey olmaz. Korkmayın hemen.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 3 Çözümler 13 18 Ekim 2023 #13 BilgisayarMeraklısı dedi: Bir sıkıntı olursa filtreleri nasıl güncelleyeceğin hakkında falan, haber edersiniz yardım ederim. Genişletmek için tıkla... Önbellekleri temizle yaptıktan sonra güncelle diye biliyorum, eğer değilse doğrusunu yazarsanız iyi olur. Rho Aias dedi: Ben reklam geldiği gibi sayfayı yeniliyorum. Reklam gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Aynen, bu işe yarıyor.
BilgisayarMeraklısı dedi: Bir sıkıntı olursa filtreleri nasıl güncelleyeceğin hakkında falan, haber edersiniz yardım ederim. Genişletmek için tıkla... Önbellekleri temizle yaptıktan sonra güncelle diye biliyorum, eğer değilse doğrusunu yazarsanız iyi olur. Rho Aias dedi: Ben reklam geldiği gibi sayfayı yeniliyorum. Reklam gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Aynen, bu işe yarıyor.
kakarakukurukikiri Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 960 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer USA 18 Ekim 2023 #14 Brave'in kendi korumasında bir sıkıntı yok onu kullabilirsiniz.
BilgisayarMeraklısı Megapat Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 828 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kastamonu/Tosya 18 Ekim 2023 #15 Darqx dedi: Önbellekleri temizle yaptıktan sonra güncelle diye biliyorum, eğer değilse doğrusunu yazarsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Evet, ama bu işlemi her yaptığınızda açık olan YouTube sekmelerini kapatıp yeniden açmanız lazım, ayrıca uBlock'un Reddit sayfasınındaki YouTube Anti-Adblock sayfasınıda takip edin.
Darqx dedi: Önbellekleri temizle yaptıktan sonra güncelle diye biliyorum, eğer değilse doğrusunu yazarsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Evet, ama bu işlemi her yaptığınızda açık olan YouTube sekmelerini kapatıp yeniden açmanız lazım, ayrıca uBlock'un Reddit sayfasınındaki YouTube Anti-Adblock sayfasınıda takip edin.
Emre Doğukan Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 372 Çözümler 1 Yer Kayseri 18 Ekim 2023 #16 Bilgisayar kapalıydı açtım Firefox'a girip adblockeri geri açtım şu anlık sağlam ama sonrasını bilemiyorum.
Bilgisayar kapalıydı açtım Firefox'a girip adblockeri geri açtım şu anlık sağlam ama sonrasını bilemiyorum.
soneday Kilopat Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #17 Friendly YouTube Adblock'da şuan sorun yok