YouTube bağımlılığından nasıl kurtulabilirim?

AIroe

Decapat
Katılım
20 Mayıs 2021
Mesajlar
477
Çözümler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen RX 580 - 8 gb
MSI Z390 A PRO
İntel i7 9. Nesil
16 GB Ram
1.5 TB HDD
500 GB SSD
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Beynim erimeye başladı artık, önceden Instagram ve oyun bağımlısıydım, Instagram'ı sildim baktım yapabiliyorum kullanmadım hala da kullanmıyorum. Oyun en sevdiğim şeydi kolayca bıraktım artık istediğim zaman oynayıp istediğim zaman bırakabiliyorum, ama şu YouTube illetinden kurtulamadım, bir şey araştırmak için YouTube'a girsem araştırmak istediğim şeyden apayrı bir video izliyorum, bataklık gibi ardı arkası kesilmeden saatlerce video izleyebilirim. Okuldan sonra saat akşam 17.00 gibi evde oluyorum geldiğim gibi YouTube baksam zamanın nasıl geçtiğini inanın anlayamam, derslerimi yapmam lazım ama bırakamıyorum, biri bana yardım etsin.
 
Instagram'da yaptığın gibi silip ya da devre dışı bırakıp gerek oluğunda Tarayıcından giriş yaparsan büyük bir adım atmış olursun. Sonra gerisi gelir zaten.
 
Aslında olay tam olarak senlik değil bence. Ama nasıl bırakırım diyorsan bu videodan sonra bir sonraki videoyu izlemeyeceğim, çok merak edersem bile daha sonra izle kısmına alacağım. İstediğim zaman oradan izleyeceğim diyebilirsin kendi kendine bence.
 
Eğer dizilerdeki gibi dopdolu ve eğlenceli bir hayat yaşasaydınız bırakın YouTube'un telefona bakmanın bile aklınıza gelmeyeceğini düşünüyorum. Ama gel gör ki Türkiyedeyiz ve tek eğlence kaynağı telefon insan bırakınca boşluğa düşüyor ki bu çok üzücü bir durum
 

Yeni konular

Geri
Yukarı