Youtube ''Bu videodaki müzik'' kısmına şarkı eklenirse telif yenir mi?

56648

Megapat
Videomun arkasında orijinal bir müzik çalmasını istiyorum. Youtube açıklamaya ''Bu videodaki müzik'' kısmına şarkıyı eklersem yine de telif yer miyim? 2.Sorum da açıklama kısmına müziği eklediğim ve telif yemediğim halde para kazanabilir miyim?

Aciklamaya zaten YouTube kendisi koyuyor. Eger telif hakki varsa direkt zaten para kazanma olayi yapimciya gidiyor, itiraz edemiyorsunuz.
Telifli orijinal müziklerin videolarda kullanılıp telif yenmediğini gördüm de. Şarkı açıklama kısmında yazsa dahi telif yiyebiliyoruz yani?
NCS müziklerini kullanıp açıklamaya onların verdiği linkleri paylaşmalısın.
NCS müziğini kullandım ama şarkılarını beğenmiyorum orijinal müzik kullanmak istiyorum bu yüzden.

Telifli orijinal müziklerin videolarda kullanılıp telif yenmediğini gördüm de. Şarkı açıklama kısmında yazsa dahi telif yiyebiliyoruz yani?
Telifli muzikleri kullanan kisiler buyuk kanallarsa onu partner sirketleri sagliyor. Partner sirketiniz varsa kolay kolay telif yemezsiniz.

Telifli muzikleri kullanan kisiler buyuk kanallarsa onu partner sirketleri sagliyor. Partner sirketiniz varsa kolay kolay telif yemezsiniz.
Ya ben şimdi futbolcu videoları yapıyorum da arkasına mesela Shape Of You orijinal şarkısını koyacağım küçük çaplı bir kanalım. Videomun kaldırılma ihtimali var mı yani? Açıklama kısmında yazsa bile.

Ya ben şimdi futbolcu videoları yapıyorum da arkasına mesela Shape Of You orijinal şarkısını koyacağım küçük çaplı bir kanalım. Videomun kaldırılma ihtimali var mı yani? Açıklama kısmında yazsa bile.
Videodan para kazanamazsın ama kaldırılacağını sanmam. Eğer PK'ya başvurmamışsan, PK'da açılmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı