Videomun arkasında orijinal bir müzik çalmasını istiyorum. Youtube açıklamaya ''Bu videodaki müzik'' kısmına şarkıyı eklersem yine de telif yer miyim? 2.Sorum da açıklama kısmına müziği eklediğim ve telif yemediğim halde para kazanabilir miyim?
Telifli orijinal müziklerin videolarda kullanılıp telif yenmediğini gördüm de. Şarkı açıklama kısmında yazsa dahi telif yiyebiliyoruz yani?Aciklamaya zaten YouTube kendisi koyuyor. Eger telif hakki varsa direkt zaten para kazanma olayi yapimciya gidiyor, itiraz edemiyorsunuz.
NCS müziğini kullandım ama şarkılarını beğenmiyorum orijinal müzik kullanmak istiyorum bu yüzden.NCS müziklerini kullanıp açıklamaya onların verdiği linkleri paylaşmalısın.
Telif hakkı sahibinin yazılı izni olmadığı sürece mümkün değil.Telifli orijinal müziklerin videolarda kullanılıp telif yenmediğini gördüm de. Şarkı açıklama kısmında yazsa dahi telif yiyebiliyoruz yani?
Telifli muzikleri kullanan kisiler buyuk kanallarsa onu partner sirketleri sagliyor. Partner sirketiniz varsa kolay kolay telif yemezsiniz.Telifli orijinal müziklerin videolarda kullanılıp telif yenmediğini gördüm de. Şarkı açıklama kısmında yazsa dahi telif yiyebiliyoruz yani?
Ya ben şimdi futbolcu videoları yapıyorum da arkasına mesela Shape Of You orijinal şarkısını koyacağım küçük çaplı bir kanalım. Videomun kaldırılma ihtimali var mı yani? Açıklama kısmında yazsa bile.Telifli muzikleri kullanan kisiler buyuk kanallarsa onu partner sirketleri sagliyor. Partner sirketiniz varsa kolay kolay telif yemezsiniz.
Videodan para kazanamazsın ama kaldırılacağını sanmam. Eğer PK'ya başvurmamışsan, PK'da açılmaz.Ya ben şimdi futbolcu videoları yapıyorum da arkasına mesela Shape Of You orijinal şarkısını koyacağım küçük çaplı bir kanalım. Videomun kaldırılma ihtimali var mı yani? Açıklama kısmında yazsa bile.
PK nedir?Videodan para kazanamazsın ama kaldırılacağını sanmam. Eğer PK'ya başvurmamışsan, PK'da açılmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.