YouTube çok yavaş

YuuOtosaka

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar sorun bu. Aşırı yavaş. Arkadaşımda da öyle. Erişim yasağı falan mı yoksa server bakımı mı?

Selam dostlar sorun bu. Aşırı yavaş. Arkadaşımda da öyle. Erişim yasağı falan mı yoksa server bakımı mı?

Birden fazla sebebi olabilir, bilgisayar donanımı kötü olabilir, tarayıcıda sıkıntı olabilir, internet yavaş olabilir.
Bende şu an bir sıkıntı yok.
Opera GX kullanıyorum.

Eğer Azerbaycan da yaşıyorsanız olabilir.
Bildiğim kadarıyla Ermenistan ateşkesi bozduğu için YouTube'a erişim engeli getirmiş olabilir Azerbaycan.

Dünden beri aynı sorun bende de var. Youtube sürekli yükleniyor olarak görünüyor. Chrome'dan girince böyle fakat diğer tarayıcılarda sıkıntı yok. Sizde mi Chrome'dan giriyorsunuz?

Çözünürlüğü düşürürseniz hızlanabilir. Telefonda 360P üstünde video açamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dünden beri aynı sorun bende de var. Youtube sürekli yükleniyor olarak görünüyor. Chrome'dan girince böyle fakat diğer tarayıcılarda sıkıntı yok. Sizde mi Chrome'dan giriyorsunuz?
Evet chrome'dan giriyorum.
Çözünürlüğü düşürürseniz hızlanabilir. Telefonda 360p üstünde video açamıyorum
Siteye dahi girmiyor.
Eğer Azerbaycan da yaşıyorsanız olabilir.
Bildiğim kadarıyla Ermenistan ateşkesi bozduğu için YouTube'a erişim engeli getirmiş olabilir Azerbaycan.
Yok hayır Türkiye'deyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…