Arkadaşın dediği gibi, wikilerde ve fandomlarda vardır.YouTube dışında LoL şampiyon repliklerini bulabileceğim bir yer var mı?
LoLWiki'den bulabilirsiniz.
Arkadaşın dediği gibi, wikilerde ve fandomlarda vardır.
Sanırım duymak istiyorsunuz. Wiki'ye söylendiği gibi hala ekleniyor.
Zevk ve sağda solda kullanma açısından artık güncellenmeyen bir Android uygulaması var. Güzel kısmı diğer dilleri de içeriyor olması. Bu, arkadaşlarınıza "aptallığa çare yok." diyen bir Yasuo sesi gönderme fırsatı demek oluyor.
- Öncelikle şu linkte bulunan programı indirin.Eki Görüntüle 2043997
- Masaüstünde yeni bir klasör açın.
- Açtığınız klasöre indirdiğiniz programın WinRAR dosyasında bulunan içeriği atın.Eki Görüntüle 2043969
- Klasöre attığınız dosyaların içinden Rexplorer'i bulun ve açın.
- Ardından Rexplorer'i alta alıp dosyalardan League of Legends'in bulunduğu Riot Games klasörünü bulun ve açın.
- Repliklerini dinlemek istediğiniz şampiyonun ismini arama yerine yazıp aratın.
- Arattığınızda, şimdiye kadar oyunu oynamış olduğunuz dillerdeki ses dosyaları karşınıza çıkacaktır. Mesela ben zamanında İngilizce oynamıştım ve şu anda Türkçe oynuyorum, dolayısıyla karşıma şampiyonun Türkçe ve İngilizce replikleri karşıma çıktı.Eki Görüntüle 2043983
- Ardından alta almış olduğunuz Rexplorer'i açın ve yukarıda arattığımızda çıkmış olan 3 dosyadan yonewad. Client hariç herhangi birini Rexplorer'e atın. Yonewad. Client'i (dosya ismi şampiyona göre değişir) atmıyoruz çünkü istediğimiz dosya o değil.Eki Görüntüle 2043989
- Ve artık her şey hazır, istediğiniz gibi seçtiğiniz şampiyonun seçtiğiniz dildeki repliklerini dinleyebilirsiniz!Eki Görüntüle 2043994
Rica ederim, kolay gelsin.Çok teşekkürler. Şimdi işsiz gibi tüm replikleri birleştirip hiç yapılmamış, replik dinleyeceğimiz bir site yapacağım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.