YouTube YouTube durmadan hesabı siliyor

Skopje88

Femtopat
Daha fazla  
YouTube hesabımı sürekli siliyor. Durmadan açıklama yapmadan. En ufak hatam yok.

Merhaba,
Acil desteğiniz gerekli kafayı yemek üzereyim. YouTube 2-3 hafta önce yıllardır kullandığım preminium hesabımı direk sildi. Aboleneliklerim, arşivim her şey uçtu. Araştırdım " içeriğinizi inceledik ve topluluk kurallarımızın ciddi veya tekrarlanan şekilde ihlal edildiğini tespit ettik. Bu nedenle kanalınızı YouTube'dan kaldırdık." ben bir videoya desteklediğimi ve şahit olduğumu yazdım, bir gazetecenin videosuna sadece Fatih Altay'lı. Normalde hayatta yorum yazmam.
Yorumun içinde en ufak kin, nefret, ırkçılık, argo kelime yoktu. Sonuçta videoyu yayınlayan kişiyi destekledim.

Neyse dedim Gmail hesabımı silerek yeniden bir hesap oluşturdum, abonelik devam ediyordu iptal edemiyordum. Sonra ki 3 hafta yeni Gmail hesapları ile açtığım tüm YouTube hesaplarımı açıklama yapmadan sildi. Durmadan açıklama yapmadan siliyor. Akıl verin, hepsinde de preminium üyelik alıyorum. Bırakın yorumu beğeni bile yapmıyorum.

Otomatik siliyor,

Benim ise hiç yorum ve video paylaşmadığım YouTube kanalımı sebepsiz yere kapattılar. 3 kere itiraz gönderdim "neden kanalım kapatıldı?" diye. Hepsine cevap olarak topluluk kurallarını ihlal ettiğimi söylediler. Ama hangi kuralı ihlal etmişim onu söylemediler.

Şimdi 1,5 saat chat üzerinden google ile konuştum, amerika..

Asla ve asla hesap açmaya izin vermiyeceğiz dediler bundan sonra. En ufak yorum vs.. etkileşimim yok. 2 Haftada sıfır açılmış 5 gmail ve youtube hesabımıda sildiler. Hepsinde prreminium aldım. Paralarda çöp oldu.

Bir bilgisayar mühendisi ve eski bir yazılımcı şimdi ise sistemci olarak kesinlikle yapay zeka ile kasti olarak yapıldığını düşünüyorum psikolojik deney testi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı