S SemihTrgt Hectopat Katılım 30 Aralık 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2017 #1 Arkadaşlar ben Chrome'da başka sekmede dolaşırken Youtube'dan video açık oluyor. Youtube'a geldiğimde ise görüntü kayması ile karşılaşıyorum, çözümü nedir?
Arkadaşlar ben Chrome'da başka sekmede dolaşırken Youtube'dan video açık oluyor. Youtube'a geldiğimde ise görüntü kayması ile karşılaşıyorum, çözümü nedir?
curukelma Hectopat Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2017 #2 SS atarsanız yardımcı olabilirim.
S SemihTrgt Hectopat Katılım 30 Aralık 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2017 #3 Gursss dedi: SS atarsanız yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Görüntü kaymasının nasıl ss ini atıcam?
Gursss dedi: SS atarsanız yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Görüntü kaymasının nasıl ss ini atıcam?
curukelma Hectopat Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2017 #4 Tarayıcısınız hangisidir ? Chrome'u kurun ve öyle deneyin. Driver'leri güncelle Adobe Flash Player yükleyiniz.
Tarayıcısınız hangisidir ? Chrome'u kurun ve öyle deneyin. Driver'leri güncelle Adobe Flash Player yükleyiniz.
S SemihTrgt Hectopat Katılım 30 Aralık 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2017 #5 Flash Playerı indirdim sorun çözüldü teşekkürler