YouTube Hesabı Askıya Alınınca Gmail Hesabı da Kapatılır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç gün önce YouTube hesabım askıya alındı. Gmail hesabım bir sürü yere bağlı ve başka bir mail hesabına taşımak istemiyorum. Acaba YouTube dışında diğer tüm Google hizmetleriyle alakalı hesaplarım kapatılacak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Askıya alındıysa şu an için kapanmaz.
Ama
! Google hesabınıza bağlı ne varsa Android cihazınızdaki yedeklemeler, Fotoğraflar, G.Driver içeriğiniz, Google hesabıyla giriş yaptığınız web site, oyun/uygulama ve program vb ne varsa yedeğini alın ve bu söylediklerimle birlikte başka seçenekler ile birlikte oturum açın ki Google hesabınız kapatılırsa en azından misal; Facebook veya Mail hesabınızla da web site, oyun/uygulama vb ne varsa erişebilesiniz
-Benim başıma geldi. 2007 yılında açtığım (yaklaşık 13 senelik hesabım) Google hesabım 10 gün öncesine kadar ''Google politikalarını ciddi olarak ihlal eden bir biçimde kullanıldığı anlaşılıyor '' uyarısı ile hesabım devredışı bırakıldı. Bunca yıldır Google'a destek için tüm uygulamalarda geçerli tonlarca geri bildirim yaptım ve hesabımda hiçbir zaman legal olarak kullanmadığım halde nasıl kapatılır?!! Tüm her şeyim gitti! Onca bilgilerim, içeriğim, videolarım ve dahası! Allah belasını versin bu Google'un!🤬
Onlarca mail attım, bozuk plak gibi aynı yazıyı kopya-yapıştır yaparak gönderiyorlar.

O yüzden arkadaşlar, hepinize söylüyorum; benim düştüğüm durumu göz önüne alarak üstte de söylediğim gibi, giriş bilgilerinizi Google ile sınırlandırmayın. Yoksa aha böyle herşeyinizden olursunuz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı