YouTube hesabı başkası tarafından kullanılıyor

Yok hocam, mesela Steam'de çerezlerde login mi ne öyle bir kısımda kod var onu yapıştırırsa direk girebiliyorsun.

Ama sadece Steam hesabına girebilirsin başka bir platfromdaki verilerini ele geçiremez.

Dostum 15 dakika kapalıydı PC açtım dediğin gibi yeni bir video izlememiş kimse. Yeni bir hesap açıp takılcam bir 10 dakika eğer değişik bir video geçmiş kaydına geçmezse çözüldü olarak işaretleyeceğim teşekkürler.

Ama sadece Steam hesabına girebilirsin başka bir platfromdaki verilerini ele geçiremez.

Kanka kendi hesabımda 15 dakikadır video izliyorum geçmişe baktım hiçbir video gelmedi sorun olur mu eski hesabı kullansam?

Son düzenleme:
Dostum 15 dakika kapalıydı PC açtım dediğin gibi yeni bir video izlememiş kimse. Yeni bir hesap açıp takılcam bir 10 dakika eğer değişik bir video geçmiş kaydına geçmezse çözüldü olarak işaretleyeceğim teşekkürler.

Kanka kendi hesabımda 15 dakikadır video izliyorum geçmişe baktım hiçbir video gelmedi sorun olur mu eski hesabı kullansam?

Kanka 1-2 gün o hesaba girme 1-2 saatlik işle olmaz bu.

Senin Google hesabına erişebilen siteler vardı izin verip kodu oraya yazarsan seni garip kanallara abone yapıyordu ve yorum atıyordu erişim gibi ayar varsa kapatın.

Selamlar hocam merak ettim, gerçekten birisi girip böyle değişik videolar mı izliyordu yoksa bilgisayarınıza virüs vs. mi bulaşmıştı?

Hocam tahminimce basit bir Botnet'e dahil olmuştunuz Hindistan da hizmet veren bir izlenme satan insana hesabınız bir şekilde ulaştı ve o kişide hesabınızı izlenme atmak için kullandı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı