YouTube Hesabım Kaldırıldı

mainkiller

Yoctopat
Katılım
15 Haziran 2021
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Yıllardır kullandığım YouTube hesabım silindi. Sevdiğim filmlerden kesitler paylaşıyordum kendi halimde arşiv gibi kullanıyordum, 1969 yapımı eski bir Japon filminden kesit ekledim fakat son sahnede 1-2 saniye vücut göründüğü için cinsel içerikten uyarı yedim. Daha sonra o bölümü kırpıp tekrar attım, sorun olmadı, video yüklendi. Ertesi gün YouTube'a girdiğimde YouTube hesabımın silindiğini öğrendim. Maillerimde de yine çıplaklık vs. nedeniyle silindiği söylendi. 30 tane itiraz maili yazdım, upuzun resmi dille açıkladığım bir sürü ticket attım (ve benim yüklediğim videonun aynısı ve kırpılmamış halleri başka kanallarda da olduğu halde) ama maillerimin hepsine otomatik cevap geldi ve reddedildi. Yıllardır kullandığım, hem binlerce müziğin, hem de işimle ilgili olan önemli tutorialları kaydettiğim, kısacası her şeyimin olduğu hesabım böyle saçma bir sebepten dolayı silindi. Üzücü olan şey ise içindeki hiçbir şeyi başka bir yere yedeklemedim. Her şeyim gitti. Hesabımı geri açabilmem için uygulayabileceğim bir yol var mı? YouTube'un otomatik cevap vermeyen başka bir destek hattı vs. de olabilir? Açma yolu bilen varsa onlar da yardımcı olabilir? Silinen hesabın verilerini alabiliyorsak en azından o da olur. Evime icra gelse bu kadar üzülmem, benim için çok önemli :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Canlı destek ekibi ile iletişime geç bence belki yardım ederler öbür türlü geçmiş olsun hesap açılmaz. Veriler alınır mı bilmiyorum onu da sorabilirsin destek ekibine.
 
Canlı desteğe nasıl erişebilirim? İnternette aratınca çıkmıyor?

Yada buradan Türkçe sohbeti seçebilirsiniz.
 

Yada buradan Türkçe sohbeti seçebilirsiniz.
ya tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın da ilk link beni saldırıya uğramış hesap metodlarına yönlendiriyor ikincisi de marka hesabı olmamı istiyor yani içerik üreticisi olmamı istiyor ne yapabilirim
 
Ya tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın da ilk link beni saldırıya uğramış hesap metodlarına yönlendiriyor ikincisi de marka hesabı olmamı istiyor yani içerik üreticisi olmamı istiyor ne yapabilirim?

Tam anlayamadım açıkçası YouTube canlı destek ekibi yazarsanız ilk çıkan siteye tıklayın. Orada sohbeti seçince resimdeki ekran çıkması gerekiyor. Kanalın kapandığı Google hesabı ile girerseniz canlı desteğe bağlanacaktır diye düşünüyorum.
2021-06-15 (2).png
 
Tam anlayamadım açıkçası YouTube canlı destek ekibi yazarsanız ilk çıkan siteye tıklayın. Orada sohbeti seçince resimdeki ekran çıkması gerekiyor. Kanalın kapandığı Google hesabı ile girerseniz canlı desteğe bağlanacaktır diye düşünüyorum.Eki Görüntüle 1069626

Sohbeti açmak için YouTube iş ortağı olmam gerektiğini söylüyor. Bu yolladığınız ekran görüntüsü size mi ait acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Youtube iş ortağı programına kayıtlı hesabım olması gerekiyor anladığım kadarıyla. siz iş ortağı programına kayıtlı bir hesap mı kullanıyorsunuz yani içerik üretici olarak?
Evet bende çıkan ekran.Youtube iş ortağı programına kayıtlı hesabım olması gerekiyor anladığım kadarıyla. siz iş ortağı programına kayıtlı bir hesap mı kullanıyorsunuz yani içerik üretici olarak?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı