YouTube hesabım sanırım çalındı

walterpinkman

Hectopat
Arkadaşlar, kanal kendi kendine video atıyor sonra ihtar geliyor teker teker üstelik abonem bile yok. Bu neden oluyor ve Google da 2 adımlı dogrulama bile var? Telefonuma kod gelmesi lazım girmeleri için. Nasıl oldu bu anlamadım. YouTube destek e-posta adresini de bulamadım, yardımcı olur musunuz?

Önceden hesabınızı başka bir platformda girmeyi denediniz mi?

PC veya telefonda virüs bulunuyor bir Kaspersky ve Malwarebytes yazılımları ile taratın. Zaten video yokmuş hemen e-posta şifresini yenileyin erişiminiz yoksa maalesef Google hesabınız çalınmışsa bir daha kurtaramayabilirsiniz. Ama önce acilen tarama yapın trojan tehlikesi var.

Arkadaşlar, kanal kendi kendine video atıyor sonra ihtar geliyor teker teker üstelik abonem bile yok. Bu neden oluyor ve Google da 2 adımlı dogrulama bile var? Telefonuma kod gelmesi lazım girmeleri için. Nasıl oldu bu anlamadım. YouTube destek e-posta adresini de bulamadım, yardımcı olur musunuz?
Bilgisayarına yabancı bir program yükledin mi yakın zamanda. Bu arada kanal linkini atabilir misin?

Comodo firewall kurup dış bağlantıları kesin ondan sonra Kaspersky ve Malwarebytes antivirüsleri ile sistem dosyalarını taratın. Kanalın bağlı olduğu maili ve iletişim kısmını kontrol edin ve kurtarma maili ekleyin veya direkt format atın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı