Ekran görüntülerini alıp YouTube'ye yollayın. YouTube kaldırır. Saatini falan da çektiniz mi zaten anlar onlar. Bende bir aralar yemiştim ama uğraşmamıştım. Sakın para vermek gibi bir tuzağa düşmeyin.
Kendi içeriğini yayınlamak için o üçkağıtçıya para verme.
Geri bildirim gönderip her türlü kanıtı sunun kimse kafasına göre telif atma yetkisine sahip değil.
Kendi içeriğini yayımlamak için o üçkağıtçıya para verme.
Geri bildirim gönderip her türlü kanıtı sunun kimse kafasına göre telif atma yetkisine sahip değil.
Ekran görüntülerini alıp YouTube'a yollayın. YouTube kaldırır. Saatini falan da çektiniz mi zaten anlar onlar. Bende bir aralar yemiştim ama uğraşmamıştım. Sakın para vermek gibi bir tuzağa düşmeyin.
Arkadaşlar sağ olun YouTube'a itiraz ettim ama YouTube yasal işlem falan diye diye karşı tarafa göndermiş girdiğim bilgileri. Telefon no adres falan şu an adamın elinde. Algoritmasına kadar çöpleşmiş bu platform.
Arkadaşlar sağ olun YouTube'a itiraz ettim ama YouTube yasal işlem falan diye diye karşı tarafa göndermiş girdiğim bilgileri. Telefon no adres falan şu an adamın elinde. Algoritmasına kadar çöpleşmiş bu platform.
Para varsa düşünmeden dava edin.
Annesinin babasının başı ağırsın zaten yaşı tutmuyor ondan sonra bakın birdaha modemi açmaya cesareti yetiyor mu
Çok gördük öylelerini.
Zamanında burada da vardı.