YouTube hesabımı bir başkası mı kullanıyor?

Quexx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba YouTube kullanırken geçmişte benim açmadığım videolar olduğunu gördüm. Cihazlara baktığımda sadece kullandığım telefonum vardı ama bugün de yine sanırım başkası video açmış. Bunun sebebi ne olabilir ve çözümü nedir?

Aile bireylerinin açmış olması muhtemel olabilir veya premium üyelik var ise bir video izlerken kapattığını zannedip o videonun devam etmesi muhtemel olabilir.

Şifre değiştirebilirsin tüm cihazlardan çıkış yapıp tekrar giriş işlemi yapabilirsin yeni şifrenle.

ailem girmiş olamaz ve premiumumda yok videolar hep yeni oluyor şifre değiştirdim fakat yine aynı şey oluyor

ailem girmiş olamaz ve premiumumda yok videolar hep yeni oluyor şifre değiştirdim fakat yine aynı şey oluyor
Kullandığın gmail adresinin şifresini değistir. Bir sıkıntı çıkarsa söyleyebilirsin.

Videolar senin anasayfandakiler ise mouse üstünde kalıp oynatınca geçmişe işliyor o videoyu, eğer bambaşka videolar Rusça içerikler filan anasayfana gelmeyecek şeyler varsa o zaman şüphelenebilirsin.

Videolar senin anasayfandakiler ise mouse üstünde kalıp oynatınca geçmişe işliyor o videoyu, eğer bambaşka videolar Rusça içerikler filan anasayfana gelmeyecek şeyler varsa o zaman şüphelenebilirsin.
Bi kere Çinceydi bi kere İngilizce diğerlerin hepsi türkçeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…