YouTube için 1000 TL mikrofon önerisi

Tavsiyem yok ancak ucuz Amazon mikrofonlarından kaydettiğiniz sesi AI toollarıyla kaliteli hale getirebilirsiniz. Ucuz yaka mikrofonları iş görecektir ilk etapta, AI toolları şart tabi. Güvenemem diyorsanız telefon mikrofonundan devam etmenizi tavsiye ederim, 1k civarına iyi marka orta düzey mikrofon bulmak imkansız gibi bir şey.

Tavsiyem yok ancak ucuz Amazon mikrofonlarından kaydettiğiniz sesi AI toollarıyla kaliteli hale getirebilirsiniz. Ucuz yaka mikrofonları iş görecektir ilk etapta, AI toolları şart tabii. Güvenemem diyorsanız telefon mikrofonundan devam etmenizi tavsiye ederim, 1K civarına iyi marka orta düzey mikrofon bulmak imkansız gibi bir şey.

Yaka mikrofonu aldım PC de çalışmadı Amazon.com.tr o yüzden biraz daha para ekleyip şunu almayı düşünüyorum

Tavsiyem yok ancak ucuz Amazon mikrofonlarından kaydettiğiniz sesi AI toollarıyla kaliteli hale getirebilirsiniz. Ucuz yaka mikrofonları iş görecektir ilk etapta, AI toolları şart tabii. Güvenemem diyorsanız telefon mikrofonundan devam etmenizi tavsiye ederim, 1K civarına iyi marka orta düzey mikrofon bulmak imkansız gibi bir şey.

AI toolları ne demek

Son düzenleme:
AI toolları ne demek
Adobe’un olsun bağımsız geliştiricilerin olsun AI ile ses kalitesini yükselten araçları var onları kastetmiştim. Ses dosyasını yüklüyorsunuz cızırtıyi dip sesi yankıyı kesiyor temiz cillop gibi ses kalıyor size.

Adobe'un olsun bağımsız geliştiricilerin olsun AI ile ses kalitesini yükselten araçları var onları kastetmiştim. Ses dosyasını yüklüyorsunuz cızırtıyi dip sesi yankıyı kesiyor temiz cillop gibi ses kalıyor size.

Yaka mikrofonu bilgisayarda çalıştırmayı başardım fakat telefonla bilgisayarla aldığım ses kayıtları arasında çok fark var bunun sebebi nedir sizce

Yeni konular

Geri
Yukarı