arda1925xx
Picopat
YouTube'da içerik üretiyorum 1000 TL'ye PC kullanabileceğim kaliteli mikrofon arıyorum.
Tavsiyem yok ancak ucuz Amazon mikrofonlarından kaydettiğiniz sesi AI toollarıyla kaliteli hale getirebilirsiniz. Ucuz yaka mikrofonları iş görecektir ilk etapta, AI toolları şart tabii. Güvenemem diyorsanız telefon mikrofonundan devam etmenizi tavsiye ederim, 1K civarına iyi marka orta düzey mikrofon bulmak imkansız gibi bir şey.
Tavsiyem yok ancak ucuz Amazon mikrofonlarından kaydettiğiniz sesi AI toollarıyla kaliteli hale getirebilirsiniz. Ucuz yaka mikrofonları iş görecektir ilk etapta, AI toolları şart tabii. Güvenemem diyorsanız telefon mikrofonundan devam etmenizi tavsiye ederim, 1K civarına iyi marka orta düzey mikrofon bulmak imkansız gibi bir şey.
Adobe’un olsun bağımsız geliştiricilerin olsun AI ile ses kalitesini yükselten araçları var onları kastetmiştim. Ses dosyasını yüklüyorsunuz cızırtıyi dip sesi yankıyı kesiyor temiz cillop gibi ses kalıyor size.AI toolları ne demek
Adobe'un olsun bağımsız geliştiricilerin olsun AI ile ses kalitesini yükselten araçları var onları kastetmiştim. Ses dosyasını yüklüyorsunuz cızırtıyi dip sesi yankıyı kesiyor temiz cillop gibi ses kalıyor size.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.