YouTube için amatör ve kolay şeklinde kapak fotoğrafı nasıl hazırlanır?

Yani hafif ilgi çeksin yeter şu anlık üst düzey işlere gerek yok.
Programı bir şekilde edinip en azından attığım videoyu izlerseniz halledersiniz bu işi. Korsan link öneremem ve önersem bile 1 hafta kullanınca patlıyor zaten; illa istiyor Adobe parasını :D. Aylık 120 lira veriyorum ben zaten döner bile yenmiyor zamlanmadan yıllık al gitsin. Aylık ödüyorsun ama 1 yıl söz veriyorsun.

Tamamdır teşekkür ederim bir öğretici izleyip bakacağım zorluk seviyesine GIMP nasıldır?

GIMP ücretsiz photoshop diyebilirsin. Çok kısa bir dönem kullandım ve oldukça işime yaradı.

Programı bir şekilde edinip en azından attığım videoyu izlerseniz halledersiniz bu işi. Korsan link öneremem ve önersem bile 1 hafta kullanınca patlıyor zaten; illa istiyor Adobe parasını :D. Aylık 120 lira veriyorum ben zaten döner bile yenmiyor zamlanmadan yıllık al gitsin. Aylık ödüyorsun ama 1 yıl söz veriyorsun.

120 TL bedava hemen alacağım yardımınız için teşekkür ederim.

GIMP ücretsiz Photoshop diyebilirsin. Çok kısa bir dönem kullandım ve oldukça işime yaradı.

Photoshop öğrenmek dha mı mantıklıdır.

Sitede 550 TL yazıyor.

Sitede 550 TL yazıyor.
20GB'lık Fotoğrafçılık Planı var bende, 127TL aylık ücretle Photoshop ve Lightroom kullanılıyor.

Photoshop öğrenmek dha mı mantıklıdır.
Bence öyle çünkü sektörde daha çok iş yapan bir program. Ben de sizin gibi 2-3 kapak resmi yapayım diye başladım şu an muazzam işler çıkarıyorum ve çok keyifli.

20GB'lık fotoğrafçılık planı var bende, 127TL aylık ücretle Photoshop ve Lightroom kullanılıyor.

Bence öyle çünkü sektörde daha çok iş yapan bir program. Ben de sizin gibi 2-3 kapak resmi yapayım diye başladım şu an muazzam işler çıkarıyorum ve çok keyifli.

Planın linki var mıdır?

Photoshop bu kategorinin ingilizcesi gibi diyebiliriz. Global bir uygulama ve aktif profesyonel işler için kullanılıyor. Bunu öğrenmeniz elbette daha iyi.

En altta var hocam, zamlanmış biraz ama sorun değil gibi.

Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı