YouTube kanal e-postası nasıl olmalı?

YouTube kanal e-postası nasıl olmalı.

  • Kolay bir e-posta

    Oy: 19 86,4%
  • Bulunması zor bir e-posta

    Oy: 3 13,6%

  • Oy verenlerin toplamı
    22
Hiçbir önemi yok. İstediğini yapabilirsin. E-postayı tahmin etse bile şifreyi nasıl bulsunlar? Bulsalar bile güvenlik adımlarını nasıl geçsinler? Bunları aşmanın tek yolu bilgisayara virüs yerleştirip arkaplanda kontrol ederek hesabı siz bilmeden almak. Yani endişelenilecek bir durum söz konusu değil.
 
Önemi yok. Büyük bir kanal değilse kendi e postanızı da koyabilirsiniz. Güvenlik endişeniz varsa e posta hesabına iki adımı doğrulama gibi zımbırtıları açmanızı öneririm.
 
Yani ilerde ele geçirilme durumuna göre 2 aşamalı doğrulama aktif zaten. Bulunması zor bir e-posta kullanmak mantıklı değil.
 
Benim kastettiğim Google hesabına giriş yaparken kullanılan e-posta. Büyük YouTuberlar iletişim için kendi domainlerini alıp farklı bir e-posta kullanıyorlar.
Siz de özel domain alıp e-posta kullanacaksanız dilerseniz o e-posta adresiyle Google hesabı açabilirsiniz. Eğer domain ile açmayacaksanız dediğim gibi basit olsun ama şifre güçlü olsun. 2 faktörlü doğrulamayı açın. Kurtarma e-postası ve telefon numarası ekleyin.
 

Geri
Yukarı