YouTube kanalı açmalı mıyım, bana faydası olur mu?

Danzo

Hectopat
Herkese merhaba. Bir YouTube kanalı açmayı düşünüyorum. Kanalı açma amacım bana referans olacağını düşünmemdir. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve GNU/Linux sunucu yönetimi (sistem yöneticisi) olmak istiyorum. Yükleyeceğim videolar GNU/Linux işletim sistemi ile alakalı eğitim videoları tarzı olacak. Yani şu an öyle düşünüyorum. Örneğin: GNU/Linux işletim sistemlerinde dosya oluşturma (Böyle bir video atacağımdan değil örnek olsun diye söylüyorum) gibi GNU/Linux işletim sistemleri ile alakalı videolar çekip atmayı düşünüyorum. Sizce benim için yani ilerideki iş hayatım için işime yarar mı? CV ye ekleyebilir miyim? Eklersem bana faydası olur mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba. Bir YouTube kanalı açmayı düşünüyorum. Kanalı açma amacım bana referans olacağını düşünmemdir. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve GNU/Linux sunucu yönetimi (sistem yöneticisi) olmak istiyorum. Yükleyeceğim videolar GNU/Linux işletim sistemi ile alakalı eğitim videoları tarzı olacak. Yani şu an öyle düşünüyorum. Örneğin: GNU/Linux işletim sistemlerinde dosya oluşturma (Böyle bir video atacağımdan değil örnek olsun diye söylüyorum) gibi GNU/Linux işletim sistemleri ile alakalı videolar çekip atmayı düşünüyorum. Sizce benim için yani ilerideki iş hayatım için işime yarar mı? CV ye ekleyebilir miyim? Eklersem bana faydası olur mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Zevk için yapın ilerde belki etkisini görürsünüz. Bende yapıyorum.

Eğer kanalın gerçekten kaliteli olursa kar bile elde edersin. Ama kaliteli olacak, montajlı renderli, yüksek çözünürlüklü

Sizin için her türlü iyi olur. Deneyim elde edersiniz insanlara yeni bilgiler öğretirsiniz, montaj, vb. yapmayı öğrenirsiniz. O bilgileri videoda anlatacağınız için bilgiler hafızanızda daha kalıcı olur, bir gün lazım olduğunda açıp bakarsınız belki.
Evet bir bilgiyi kalıcı hale getirebilmek için onu başkasına anlatmak gerek. Ayrıca evet bazen unutuyorum yaptığım şeyleri öyle bir durumda videoyu açıp yardım alabilirim. En azından internette araştırmak için uğraşıp zaman kaybetmem.
Eğer kanalın gerçekten kaliteli olursa kar bile elde edersin. Ama kaliteli olacak, montajlı renderli, yüksek çözünürlüklü
Şu an kar amacı gütmüyorum ama tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı